Реклама

🤝 Раян Рейнольдс розповів як він переконав Г'ю Джекмана повернутися до ролі Росомахи

Čytaty latynkoju
🤝 Раян Рейнольдс розповів як він переконав Г'ю Джекмана повернутися до ролі Росомахи
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤝 Раян Рейнольдс розповів як він переконав Г'ю Джекмана повернутися до ролі Росомахи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ми уже знаємо, що у третій частині «Дедпула» зіграє Г’ю Джекман, який повернеться на екрани як Росомаха. Проте нещодавно Раян Рейнольдс в інтерв’ю для ET Canada поділився тим, як він все-таки зумів переконати його знову відтворити образ зі своєї найвідомішої ролі.

Виконавець ролі Дедпула розповів, що в процесі зйомки їм обом було весело, а зробити це вони хотіли протягом десяти років та відзначив, що зараз для цього «ідеальний час».

Коли його запитали про те, що він сказав Джекману, щоб переконати його приєднатися до фільму, Рейнольдс сказав:

Я маю на увазі, я ніколи не зупинявся. Протягом останніх багатьох років я просто приставав до нього, як комар. Насправді я просто думаю… я вірю в час… і я думаю, що він був готовий. Я думаю, що він був схвильований, і те, що ми йому запропонували, було достатньо відмінним від персонажа, якого він знає, і персонажа, якого він залишив позаду, що це дає йому щось абсолютно нове для гри і це те, що він справді зацікавлений робити

Окрім Джекмана до Рейнольдса приєднаються Морена Баккарін та Стефан Капічіч, які збираються повторити свої ролі Ванесси та Колоса відповідно. Що до інших учасників акторського складу, то він включає Карана Соні, Леслі Аггамс, Емму Коррін і Меттью Макфадьєна.

Нещодавно Джекман запевнив шанувальників Логана, що інтеграція Росомахи в MCU не зіпсує таймлайн персонажа:

Усе завдяки цьому пристрою, який вони мають у світі Marvel для переміщення між часом, тепер ми можемо повернутися назад, тому що, знаєте, це наука, тож мені не потрібно ламати хронологію Логана, що для мене було важливо. І я думаю, що, мабуть, і для фанатів.

Нагадаємо, що вихід «Дедпула 3» запланований на 8 листопада 2024 року.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...