Реклама

🦸‍♂️ Брати Руссо заявили, що відкриті до співпраці із DC

Čytaty latynkoju
youtube.com
🦸‍♂️ Брати Руссо заявили, що відкриті до співпраці із DC
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦸‍♂️ Брати Руссо заявили, що відкриті до співпраці із DC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джо та Ентоні Руссо, режисери, які зняли кілька фільмів для Marvel, у тому числі «Месники: Завершення», визнали, що готові поставити фільм під керівництвом Джеймса Ганна та Пітера Сафрана для DC Studios.

Так, у своєму інтерв’ю для ComicBook.com Джо Руссо сказав:

Джеймс там керує цим, це було б просто. Ми любимо його до смерті, нам подобається напрямок, у якому він збирається вести цей всесвіт. Ви знаєте, що він буде винахідливим у цьому

Брати також назвали Бетмена своїм улюбленим персонажем DC, хоча й визнали, що це «очевидна відповідь».

Залишається лише побачити, чи зроблять Руссо стрибок з Кінематографічного всесвіту від Марвел до нового всесвіту від DC та його «першої фази» під загальною назвою «Боги та Монстри» (Gods and Monsters). Наразі відомо про як мінімум одного режисера для нового проєкту DC.

Згідно з повідомленнями, режисер п’ятої частини про Індіану Джонса та фільму «Логан» Джеймс Менголд може зняти «Болотну істоту».

Наразі було оголошено лише одну дату виходу з «Богів і Монстрів»: «Супермен: Спадщина» з молодим Кларком Кентом. Режисером і сценаристом даного фільму виступить Джеймс Ганн, а прем’єра запланована на 11 липня 2025 року.

«Боги та Монстри» також включатимуть новий фільм про Бетмена, Супердівчину та ін. Щодо серіальної складової то, ми отримаємо, до прикладу приквел «Диво-жінки». Детальніше про проєкти які плануються розповість Джеймс Ганн:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...