Реклама

🎞️ З останніх «Месників» вирізали 45-хвилинну сцену про те, як Танос отримав Камінь сили

Čytaty latynkoju
wallpaperaccess.com
🎞️ З останніх «Месників» вирізали 45-хвилинну сцену про те, як Танос отримав Камінь сили
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎞️ З останніх «Месників» вирізали 45-хвилинну сцену про те, як Танос отримав Камінь сили
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Marvel вже протягом більш ніж десятка років будує світ зроблений з кіно і серіалів, які повʼязані поміж собою.

У 2018 році вийшла стрічка «Месники: Війна нескінченності», проте шанувальники могли побачити, що на початку фільму у Таноса вже був один з каменів сили — Камінь Нескінченності. Але ніде не показували, як саме він у нього опинився.

Творець персонажа Таноса та Дракса з «Вартових галактики» Джим Старлін завітав на подкаст Near Mint Condition й розповів, що насправді у фільмі був 45-хвилинний фрагмент про те, як Танос отримав камінь.

За його словами стрічка розпочиналась з того, як Танос забрав камінь собі після атаки на планету Ксандар. Одначе фрагмент вирішили прибрати, оскільки загальний хронометраж стрічки й так був занадто довгим.

За місяць до виходу фільму я отримав електронного листа від Джо Руссо. Він сказав, що вони вирізали 45-хвилинну сцену з Таносом. Там була довга послідовність того, як він отримує перший камінь. Вони зняли сцену, але не хотіли витрачати на неї гроші. Тоді вони не розуміли, що фільм буде хітом

«Месники: Війна нескінченності» зайняла четверту сходинку в списку найкасовіших стрічок всіх часів та першу за підсумками прокату 2018 року, серед фільмів Marvel і кінокоміксів в історії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...