Реклама

🌅 Документальний фільм «Життя на межі» виходить онлайн в Україні — від творців «Зими у вогні»

Čytaty latynkoju
🌅 Документальний фільм «Життя на межі» виходить онлайн в Україні — від творців «Зими у вогні»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌅 Документальний фільм «Життя на межі» виходить онлайн в Україні — від творців «Зими у вогні»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фільм «Життя на межі» створили українські ветерани – режисер Павло Пелешок та продюсер Юрко Іванишин. Попередній фільм авторів «Зима у вогні» у 2016-му був номінований на «Оскар» як «Найкращий документальний повнометражний фільм».

«Життя на межі» – фільм про становлення й розвиток українського спротиву від подій Революції Гідності до повномасштабної війни. Стрічка показує, як після міжнародного успіху фільму «Зима у вогні» Павло та Юрко прямо з окопів вирушають до Лос-Анджелеса на церемонію «Оскар». Будучи на війні з 2014 року – одразу після Революції Гідності, коли в Україні зародився рух спротиву, впродовж років ветерани боронять Україну від російської агресії та продовжують знімати свою реальність, таку далеку для іншого світу.

Фільм «Життя на межі» з 6 квітня буде доступний на sweet.tv, Київстар ТБ і Takflix. З 11 квітня стрічку можна подивитись на 1+1 video, а з 6 травня — на Воля TV.

Світова прем’єра стрічки «Життя на межі» відбулась наприкінці минулого року в Берліні, в легендарному кінотеатрі Delphi Filmpalast am Zoo. У грудні 2022-го фільм показали у Києві.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...