📚 Ніби-огляд серіалу «Молода» та поради гарних серіалів та фільмів про книжковий світ

Серіал «Молода» позиціонує себе, як серіал для молоді, про молодь і навколо молоді. Мабуть він мав популяризувати читання, а вийшло щось геть інакше.
  3. 📚 Ніби-огляд серіалу «Молода» та поради гарних серіалів та фільмів про книжковий світ
  • 0

Сюжет серіалу жіночка 40 років після розлучення хоче влаштуватися працювати у видавництво, але її не беруть, бо вона стара і не розуміється на сучасних трендах молоді тож вона за порадою брата вирішує, що потрібно збрехати, що їй не 40, а 26. Таким чином коли їй 26 звичайно ж беруть до видавництва. Підробити документи, теж допоміг брат, бо йому був винен робітник МВС, приємна корупція і порушення законів, це ж приємно? Про протиставляння старі (люди старші 30, а тим паче 40) нудні і дурні, буде весь серіал тож про це я мовчу.

Нам починають далі нав’язувати думки, що героїня готова обманювати свого хлопця, бо сексу то в неї 40 річної вже ж не буде. Люди, які мають активне статеве життя незалежно від віку зараз посміялись і зробили ще одне замовлення в магазині інтимних товарів.

Також чудова лінія з її подругою, яка маю хлопця, яки її не поважає, закохуються у автора з яким працює, бо це грузин, який звісно виявляється одружений. Якщо ви думали, що це найтиповіше кліше що тут буде, то ні, є ще треш у сценаристів.

Це момент коли дівчата сидять у кафе, і 3 подруга, оголює груди і щось несе про «голі вівторки», і що це її боротьба за щось (вибачте не запам’ятала), я навіть теоретично такої ситуації в центрі столиці не можу уявити. Бо вона ще й чоловікам, що проходять повз кричить, що робить це заради них. Можливо це був жарт, але якось, знов товстіше за перший том «Колонії» Макса Кідрука (проти книжки та автора нічого не маю).

Ділитись своїм болем та гнівом від перегляду серіалу, могла б ще довго, але не варто навіть на це витрачати час. Не вірю, що щось його може вже врятувати, тож якщо не дивились, ви нічого не пропустили. Бо намагаючись зробити серіал про — круто, читати і вік не важливий, вийшло — щось у дусі, треш, наркотики, секс лише для молодих і трошки книжок, як декорація, але то, як корабель у Титаніку, лише місце дії та деяких проблем, що виникають за сюжетом.

Звісно залишити вас з цим не можу, тож якщо хочете подивитись щось більше гідне, хоча на жаль і не українське, на тему видавничою справи, то дивиться серіал «Любов і Анархія», або ж фільми «Букшоп», «Клуб «50 відтінків сірого», «Кохання як бестселер». Ось де буде можна побачити пристрасті, дотепні жарти, чуйні історії кохання та любов до літератури.

Якщо ж ви шукаєте з ким це все обговорити або ж хто б порадив чудову книгу, то прошу до мого вільного книжкового клубу «Літературна бухта», ми не булимо людей за вік, стать, рівень заробітку, але булимо за любов до російської літератури!