Реклама

😏 Якщо вам не подобається різноманіття у The Last of Us, це ваша проблема, каже Белла Рамзі

Čytaty latynkoju
😏 Якщо вам не подобається різноманіття у The Last of Us, це ваша проблема, каже Белла Рамзі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Якщо вам не подобається різноманіття у The Last of Us, це ваша проблема, каже Белла Рамзі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка, яка зіграла Еллі у серіалі The Last of Us, Белла Рамзі відреагувала на негативну критику і так званий рев’ю-бомбінг серіалу за наявність персонажів-гомосексуалів, невідповідність зовнішності серіальних персонажів ігровим та расове й національне різноманіття.

Рев’ю-бомбінг — ситуація, коли аудиторія того чи іншого медіапродукту масово ставить найнижчі оцінки йому на різноманітних сервісах, аби висловити протест з приводу зйомок, акторів, режисерських рішень чи інших ситуацій.

Оцінки, які виставлені продукту під час рев’ю-бомбінгу, часто видаляють адміністратори відповідних сервісів, але іноді вони можуть назавжди знизити середню оцінку продукту.

Рев’ю-бомбінгу піддався, зокрема, третій епізод The Last of Us, де сюжет обертається навколо роману двох чоловіків-гомосексуалів. Ось що сказала з цього приводу Белла Рамзі:

Я знаю, що люди будуть думати те, що вони хочуть думати. Але їм доведеться до цього звикнути. Якщо ви не хочете дивитися серіал, тому що в ньому є гей-сюжети, тому що в ньому є трансперсонаж, то це ваша проблема, і це ви втрачаєте

Белла Рамзі, акторка, виконавиця ролі Еллі

Коли йшлося про трансперсонажа, мався на увазі Лев, трансчоловік, який є одним з головних персонажів сиквелу The Last of Us. Part II. Сценарій другої частини гри вже адаптовани під екранізацію, тож питання знову вирине на публічний суд.

Сама Белла Рамзі також піддавалася критиці, коли було оголошено, що вона зіграє Еллі, адже вона не схожа на свою ігрову відповідницю.

Це не змусить мене боятися. Я думаю, що це походить з невігластва

Белла Рамзі, акторка, виконавиця ролі Еллі

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...