Реклама

👽 Педро Паскаль: «Я ні біса не бачу у шоломі мандалорця» 

Čytaty latynkoju
👽 Педро Паскаль: «Я ні біса не бачу у шоломі мандалорця» 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👽 Педро Паскаль: «Я ні біса не бачу у шоломі мандалорця» 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шанувальники «Зоряних воєн» знають, що обладунки мандалорців є дуже популярними через дорогоцінний матеріал бескар та їхню якість.

А ось фанатам мандалорці подобаються за свій зовнішній вигляд — обладунки є супертехнологічними й з ними наче зʼявляються надприродні сили. У серіалі «Мандалорець» найманець Дін Джарін може навіть літати за допомогою свого обладунку.

Однак, реальність виявляється зовсім інакшою — костюм є недуже зручним, а у шоломі майже нічого не видно. Актор Педро Паскаль, який зіграв головну роль у «Мандалорці» розповів виданню Empire щодо особливостей обладунків.

За його словами протягом серіалу костюм всіляко модернізували й робили візуально кращим, однак у ньому досить важко пересуватись. Шолом має лише дуже вузьку щілину, яка ще й покривається випарами через дихання, тож у ньому майже нічого не видно. Також актор зазначив, що у ньому майже не можна дивитись у різні сторони, тож якби поперед ним була яма, то скоріш за все він у шоломі її б не побачив.

З усім тим, є й позитивні моменти:

Коли ти одягаєш цей шолом, ти одразу відчуваєш себе сильним, захищеним, небезпечним. Відчуваєш себе справжнім захисником

Педро Паскаль, актор

Щодо ж самого серіалу, то третій сезон вийде 1 березня. Він складатиметься з восьми епізодів й вийде як завжди на Disney+.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...