Реклама

😢 Вихід аніме NieR: Automata призупинили через COVID-19

Čytaty latynkoju
pcgamer.com
😢 Вихід аніме NieR: Automata призупинили через COVID-19
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😢 Вихід аніме NieR: Automata призупинили через COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія A-1 Pictures оголосила, що випуск аніме NieR: Automata довелося призупинити, оскільки через пандемію COVID-19 робота над серіалом ускладнилася. Коли чекати на повернення серіалу — наразі точно невідомо. Про це передає The Verge.

Вже вийшло три епізоди, однак через зміни невідомий вихід продовження й навіть залишається загадкою, скільки серій буде у сезоні. Square Enix пообіцяла опублікувати детальнішу інформацію про розклад найближчим часом.

5012 РІК НАШОЇ ЕРИ. Людству загрожує вимирання через раптове прибуття на Землю інопланетян і створених ними машинних форм життя. Невелика кількість людей, які втекли на Місяць, розпочала контрнаступальну операцію з використанням солдатів-андроїдів для відвоювання Землі. Однак битва заходить у глухий кут перед машинними формами життя, які продовжують нескінченно розмножуватися. Як останню зброю людство відправляє на Землю новий загін андроїдів Йорха. 2В, яка щойно була відправлена на Землю, об'єднується з 9S, просунутою дослідницею. Вони вирушають на місію, але в процесі її виконання стикаються з низкою загадкових явищ... Це історія про андроїда, який продовжує боротися за людство

Синопсис аніме

Nier: Automata — це рольовий екшн для ПК та консолей, випущений вперше у 2017 році студією PlatinumGames. Сюжет аніме, в цілому, повторюватиме ігровий, хоча гравцю все ж доступно троє, а не двоє персонажів. Проєкт є частиною франшизи Drakengard і є відгалуженням від основної лінійки ігор.

Гра заслужила дуже схвальні відгуки критиків та аудиторії і швидко отримала статус культової.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...