Реклама

🥶 Ґільєрмо дель Торо хоче екранізувати повість Лавкрафта «У горах божевілля»

Čytaty latynkoju
🥶 Ґільєрмо дель Торо хоче екранізувати повість Лавкрафта «У горах божевілля»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥶 Ґільєрмо дель Торо хоче екранізувати повість Лавкрафта «У горах божевілля»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відомий режисер Ґільєрмо дель Торо дав інтерв’ю IndieWire у якому він поділився своїм бажанням екранізувати розповідь  Говарда Лавкрафта «У горах божевілля».

Це фантастична повість, яка вийшла у 1936 році в декількох частинах. За сюжетом науковці вирушають у експедицію на південний полюс й знаходять там залишки зниклої цивілізації. Дослідники знаходяться у небезпеці, бо на них починають полювати невідомі раніше істоти та монстри.

За словами режисера, він хотів зробити екранізацію повісті ще у 2006 році, проте проєкт довелось відкласти через його амбітні плани.

Ілюстрації з повісті «У горах божевілля» Лавкрафта

Ґільєрмо дель Торо хоче зробити картину у техніці стоп-моушен — це відео зроблене з окремих фотографій з ручним переміщенням об’єкта. Режисер вже обговорював зйомки зі спеціалістом з відеоефектів Філом Тіппеттом, який працював над «Зоряними війнами» та «Зоряний десант».

У новому інтерв’ю дель Торо поділився, що обговорював можливість реалізації його задуму у форматі стоп-моушен зі спеціалістом з відеоефектів Філом Типпеттом, відомим за «Зоряними війнами», «Парком Юрського періоду» та «Робокопом».

Наразі особливих деталей щодо екранізації повісті «У горах божевілля» немає. Проте вже скоро має вийти стрічка «Піноккіо» Ґільєрмо дель Торо, зроблена у технології стоп-моушен. Тож переглянути, як це виглядає, можна буде 9 грудня на Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...