Реклама

🥴 Психолог порадив дівчині з депресією не дивитись аніме «Євангеліон»

Čytaty latynkoju
alphacoders.com
🥴 Психолог порадив дівчині з депресією не дивитись аніме «Євангеліон»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥴 Психолог порадив дівчині з депресією не дивитись аніме «Євангеліон»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у мережі дівчина поділилась своєю історією, як у 2017 році вона ходила до психолога, оскільки мала депресію. На один з сеансів вона прийшла у футболці з персонажем аніме «Євангеліон» Каорою Нагісою.

Лікар запитав її, чи подобається їй це аніме та цей персонаж. Вона сказала, що так, і додала, що їй ще подобається інший персонаж Сіндзі Ікарі. Тоді фахівець сказав, що їй не варто дивитись це аніме у такому стані й тим паче звертати увагу на героя Каору.

Наразі у дівчини все добре й вона порадила усім дивитись замість «Євангеліона» аніме Shinkalion, яке «не введе вас у депресію».

«Євангеліон» створив режисер Анно Хідеакі. Відомо, що перед створенням аніме він протягом чотирьох страждав на тяжку депресію. Деякі моменти «Євангеліона» засновані на його власному досвіді терапії й теорії психоаналізу. Персонажі аніме є демонстрацією різноманітних емоційних розладів, що може негативно впливати на людей із такими ж проблемами.

 Про аніме 

«Євангеліон» — це аніме у жанрі меха. Сюжет відбувається у альтернативному всесвіті в 2015 році, де людство бореться з дивними істотами, які називають Ангелами. Боротись з ними можуть лише особливі біомеханічні роботи «Єви», якими можуть керувати лише підлітки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...