Реклама

🎬 EnoughTea Foundation організовує благодійний захід у Голлівуді за підтримки Мінцифри та UNITED24

Čytaty latynkoju
🎬 EnoughTea Foundation організовує благодійний захід у Голлівуді за підтримки Мінцифри та UNITED24
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 EnoughTea Foundation організовує благодійний захід у Голлівуді за підтримки Мінцифри та UNITED24
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фестиваль українських короткометражних фільмів, виставка NFT та збір коштів через UNITED24 на медичну допомогу у Голлівуді організовує EnoughTea Foundation за участю Леонарда Малтіна – одного з найавторитетніших кінокритиків сучасності, та його доньки Джессі Малтін, яка є співорганізаторкою заходу.

Захід UkraineFilmFest відбудеться 20 листопада цього року в NeueHouse Hollywood у Каліфорнії, на який запрошено найвпливовіших та найвідоміших представників світової кіноіндустрії. До програми вечора включено такі кінострічки: «На своїй землі» Олександра Кирієнка, «Анна» Олеся Саніна, «Двері» Наталії Давиденко, «Запах поля» Андріани Ярмонової, «Віолончель» Олесі Моргунець, «Пам’ятай мене» Сергія Зейналова, «МА!» Богдана Железняка, «Папині кросівки» Ольги Журби, «Ілюзія контролю» Владека Занковського, «Переможець» Михайла Іллєнка, «Адамівна» Олександра Бикова, «ІНО» Кадима Тарасова, «Кохання» Микити Лиськова, «Я, Робот» Романа Бордуна.

Мета заходу — закликати світову кіноспільноту підтримати Україну безпосередньо донатити через фандрейзингову платформу UNITED24, ініційовану президентом України Володимиром Зеленським.

Кінопокази та благодійні вечори пройдуть також 26 листопада у Лондоні (Picturehouse Central) та Києві (Unit.City). На захід в українській столиці будуть запрошені не лише представники кіноіндустрії, але й волонтери, медики, захисники, а також представники української криптоспільноти. Гості в Києві матимуть змогу спостерігати пряме включення з Лондона, а також особливі відеозвернення від голлівудських зірок зі словами підтримки для українців.

Нам важливо у такий важкий час, по-перше, нагадувати світові, що українці досі борються за свою свободу та незалежність та потребують підтримки. По-друге, ми прагнемо підняти загальний настрій і бойовий дух тут, у столиці, адже після 9 місяців повномасштабної війни всім українцям зараз нелегко. Тому, сподіваємося, гарні новини про донати та слова підтримки від представників кіноіндустрії нам у цьому допоможуть

Анжеліка Грохольська, директорка EnoughTea Foundation

Ви можете взяти всі гроші світу та пожертвувати їх Червоному Хресту, і це ні на день не наблизить нас до припинення цієї війни, але кожен долар через UNITED24 – це долар для швидкої та вирішальної перемоги України. Я називаю це не благодійністю, а інвестицією у свободу. Причому, свободу не лише України, але й усього демократичного світу

Макс Лурія, директор EnoughTea Foundation

Усе наше життя — це свято мистецтва, і нам неймовірно пощастило робити те, що ми робимо. Працювати з EnoughTea Foundation, UNITED24 і Міністерством цифрової трансформації, привертаючи увагу до абсолютно життєво важливих проблем, водночас підтримуючи українських кінематографістів, це почесно і хвилююче

Джессі Малтін, співорганізаторка UkraineFilmFest в Голлівуді

UNITED24 – це можливість зробити донейт в один клік з будь-якої країни світу. Ми вдячні кожному, хто донатить, і кожному, хто стає амбасадором платформи. Завдяки такій потужній підтримці за 5 місяців нам вдалося зібрати понад 200 млн доларів. UkraineFilmFest у Каліфорнії – це ще одна можливість розповісти світу про Україну та залучити нові донати. Дякуємо світовій кіноспільноті, яка підтримує нашу країну і не стоїть осторонь теми війни

Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації

Про EnoughTea Foundation

Однією з місій EnoughTea Foundation в допомозі Україні є залучення коштів напряму урядові, адже він знає куди і як спрямувати гроші для найефективніших результатів і якнайшвидшого закінчення війни і надання гуманітарної допомоги своєму народу. Організатори заходу та директори EnoughTea Foundation Макс Лурія й Анжеліка Грохольська раніше залучили $1,000,000 від Hedera Hashgraph на крипторахунок Мінцифри, та досягли попереднього наміру пожертвувати значну суму від компанії Ava Labs.

Про Міністерство цифрової трансформації України

Міністерство цифрової трансформації було створене у вересні 2019 року. Його мета — перетворити Україну на цифрову державу. Ключовий проєкт Мінцифри — екосистема Дія, що складається з мобільного застосунку, порталу та інших сервісів. У Дії Мінцифра запустила перший у світі цифровий паспорт, що є повним аналогом звичайного, найшвидшу реєстрацію бізнесу, комплексну послугу для батьків єМалятко та багато інших послуг. Ще один важливий проєкт — Дія.City — унікальний правовий та податковий простір для IT-компаній. Після повномасштабного вторгнення росії Мінцифра веде першу у світі діджитал-війну проти агресора.

Про UNITED24

UNITED24 — Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне місце збору пожертв на підтримку України. За п’ять місяців роботи UNITED24 зібрано понад 200 мільйонів доларів від громадян зі 110 країн. Серед амбасадорів UNITED24 — видатні спортсмени Андрій Шевченко та Еліна Світоліна, креативний директор Balenciaga Демна, американські актори Лієв Шрайбер та Марк Гемілл, гурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбара Стрейзанд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...