Реклама

🎬 Брендан Фрейзер хотів би повернутись до франшизи «Мумія»

Čytaty latynkoju
amazon.com
🎬 Брендан Фрейзер хотів би повернутись до франшизи «Мумія»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Брендан Фрейзер хотів би повернутись до франшизи «Мумія»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наприкінці 90-х і початку 2000-х років Брендан Фрейзер був на піку своєї популярності — франшиза «Мумія» стала однією з найпопулярніших того часу й принесла актору славу. Проте приблизно у 2010-х роках актор зник з уваги й не знімався у великих стрічках.

Проблемою стало те, що у актора були проблеми зі здоров’ям, особисті проблеми, касові провали його фільмів та вік брав своє. Однак вже цієї осені відбувся великий камбек Брендана Фрейзера — він зіграв головну роль у стрічці «Кит» режисера Даррена Аронофскі. Після прем’єрного показу фільму публіка аплодувала Фрейзеру протягом шести хвилин і актор повернувся на великі екрани.

Нещодавно актор дав інтерв’ю виданню Variety і він повідомив, що готовий повернутись до потенційної четвертої частини «Мумії», якщо буде належний сценарій. Проте наразі у нього немає бачення того, якою могла б бути стрічка.

Також він згадав  перезапуск «Мумії» із Томом Крузом, який вийшов у 2017 році. Тоді картина провалилась і багато критиків не оцінили стрічку. На думку Брендана Фрейзера, такі проблеми фільму були обумовлені тим, що кіно зробили дуже похмурим і без гумору, який був у перших трьох фільмах.

Чи буде продовження «Мумії» з Бренданом Фрейзером наразі точно невідомо, однак повернення такого актора вже точно радує глядачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...