Реклама

📺 Найцікавіші жовтневі прем'єри фільмів на Netflix

Čytaty latynkoju
📺 Найцікавіші жовтневі прем'єри фільмів на Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📺 Найцікавіші жовтневі прем'єри фільмів на Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У жовтні Netflix більше зосередилися на серіальних прем’єрах, про деякі з яких ми писали у підбірці, проте не обійшлося і без запланованих релізів нових фільмів. Оскільки цей місяць — найкращий час для жахастиків та містичних історій, прем’єри абсолютно відповідають цьому настрою.

А якщо ж вам хочеться переглянути щось, доки ви чекаєте вихід якогось з фільмів зі списку, нагадуємо вам про новинки вересня.

  • 5 жовтня

Горор «Телефон містера Гаррігана», реж. Джон Лі Генкок.

Каст: Джейден Мартелл («Ножі наголо»), Дональд Сазерленд («Голодні ігри»), Кірбі Гауелл-Батист («The Sandman. Пісочний чоловік»).

Екранізація однойменного оповідання Стівена Кінга від продюсера Раяна Мерфі («Американська історія жаху») та режисера Джона Лі Генкока («Дрібниці») розповість про хлопчину Крейґа, що потоваришував з літнім чоловіком містером Гарріганом та подарував йому сучасний смартфон. Після смерті дідуся, головний герой, що постійно стає жертвою булінгу в школі, взяв за звичку телефонувати на номер старого чоловіка, лишаючи голосові повідомлення про пережиті за день образи. Проте деякі зв’язки не обриваються навіть зі смертю і дух містера Гаррігана починає мститися кривдникам свого юного друга.

  • 7 жовтня

Трилер «Найщасливіша дівчина з живих», реж. Майк Баркер.

Каст: Міла Куніс («Чорний лебідь»), Фінн Віттрок («Ла-Ла Ленд»), Скут Макнейрі («Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»), Дженніфер Біллз («Болотяна істота»).

У Ені ФаНеллі є все: посада редакторки в New York Times, люблячий наречений з купою грошей, з яким вони одружуються вже за кілька тижнів, шикарний гардероб та життя мрії попереду. Проте все це може раптово зникнути, коли її просять долучитися до створення документалки про трагічну подію з її шкільних років, де не зовсім зрозуміло, чи була вона героїнею, чи співучасницею. Події минулого захоплюють героїню, пробуджуючи в ній старі спогади та приховану лють, а люди з її теперішнього життя починають підозрювати, що Ені ніколи не була собою з ними.

  • 14 жовтня

Гелловінська комедія The Curse of Bridge Hollow, реж. Джефф Вадлоу.

Каст: Прія Ферґюсон («Дивні дива»), Марлон Веянс («Озброєні та небезпечні»), Келлі Роуленд (A Black Lady Sketch Show).

Досить клішована, але від того не менш приваблива легка сімейна комедія, про родину, яка переїжджає з Брукліну в маленьке містечко, де, здається, всі не просто обожнюють, а шаленіють від Гелловіну, прикрашаючи до свята всі можливі куточки. Батько героїні вчитель природничих наук і не поділяє загального захвату, проте стародавньому духу, який своїми силами оживив всі декорації, плювати на його скептицизм. Якщо дуже постаратися, можна зловити певні вайби «Ніч у музеї» та «Мисливці на привидів».

  • 19 жовтня

Фентезі «Школа добра і зла», реж. Пол Фіґ.

Каст: Софія Вайлі (High School Musical: The Musical: The Series), Софія Енн Карузо («Джек з Червоних сердець»), Лоренс Фішберн («Матриця»), Мішель Єо («Все завжди і водночас»), Шарліз Терон («Атомна блондинка»).

У принципі, можна було б обмежитися тим, що одну з ролей виконала Шарліз Терон, але якщо ця талановита жінка недостатня причина для вас почати перегляд, то додамо коротенький опис: історія розповідає про двох подруг Софі та Аґату, що були викрадені та відправлені до чарівницької школи, де всі казки реальні, магія існує, а кожен день це зайвий привід одягнути розкішний наряд, якому позаздрила б сама Марія-Антуанетта.

Одним з важливих моментів є те, що майже всі фони є реальними декораціями, а не зеленим екраном, оскільки режисер має до нього певну неприязнь. Окрім того, Netflix робить велику ставку на цей фільм, оскільки він може стати початком підліткової фентезійної франшизи.

  • 26 жовтня

Кримінальна драма «Хороший медбрат», реж. Тобіас Ліндгольм.

Каст: Джессіка Честейн («Гра Моллі»), Едді Редмейн («Дівчина з Данії»).

Ця драма стала доволі популярною ще з моменту оголошення про приєднання до касту двох оскарносних зірок і це, напевно, одна з головних її привабливих сторін. Історія розповідає про медсестру Емі, яка страждає від проблем з серцем та виховує сама доньку. Тяжкі нічні зміни в лікарні нарешті перетворюються на щось стерпне, коли з’являється її новий напарник Чарлі, який підтримує героїню та вселяє їй надію в майбутнє. Проте яким би чарівним не був її колега, Емі доведеться повірити, що він причетний до багатьох таємничих смертей в лікарнях по всій країні, та допомогти викрити його злочини.

  • 28 жовтня

Антивоєнна драма «На Західному фронті без змін», реж. Едвард Берґер.

Каст: Даніель Брюль («Алієніст», «Перший месник: Протистояння»), Фелікс Каммерер, Альбрехт Шух (Bad Banks), Себастьян Хюльк («Пітьма»), Аарон Гілмер (The Last Word), Едін Хасанович (Skylines), Девід Стрісов (Dignity).

Ми вже писали детально про цю чергову екранізацію однойменного твору Ремарка, тож просто нагадаємо, що фільм виходить вже через місяць і ми зможемо насолодитися новим поглядом на цю історію. Звісно, якщо звуки вибухів та сцени смертей не зачеплять ваші тригери, тож обережно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...