Реклама

✍🏻 Режисер Даррен Аранофскі написав книгу «Клуб монстрів»

Дарен Аранофскі в співавторстві з Арі Генделем написали книжку про дитячі роки в Брукліні.
Čytaty latynkoju
✍🏻 Режисер Даррен Аранофскі написав книгу «Клуб монстрів»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍🏻 Режисер Даррен Аранофскі написав книгу «Клуб монстрів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дарен Аранофскі в співавторстві з Арі Генделем написали книжку про дитячі роки в Брукліні.

Від удостоєного нагород сценариста та режисера Дарена Аракнофскі (“Життя ПІ”,”Реквієм за мрією”, “Чорний лебідь”, “Кит”) та його співавтора сценариста Арі Генделя (“Чорний лебідь”, “Мати”) – Клуб монстрів. Їхній дебютний роман є першою книгою в новій захоплюючій пригодницькій серії про дорослішання, відпускання та протистоянні своїм монстрам

Сюжет – Як і майже все в житті одинадцятирічного Еріка “Дудлз” Кінга, King`s Wonderland – парк розваг, який заснував його прапрадід – серйозно постраждав, коли ураган обрушився на його улюблений район Коні-Айленд. Тепер голодні забудовники кружляють навколо уламків колись чудової Країни чудес короля, а сім’я Еріка розпадається через загрозу втратити все.

Якби не клуб монстрів – епічна рольова гра, створена Еріком та його друзями, – життя Еріка було б досить жахливим. Намалювати свого улюбленого монстра, який бореться з творіннями його найкращих друзів, – це єдине що досі викликає у Еріка захват. Тож коли його друзі починають сприймати клуб як дитячу гру й більше цікавляться іншими речами, Ерік просто не може впоратися. Але потім Ерік випадково натрапляє на давно втрачений флакон з чарівним чорнилом, який оживляє їхні малюнки монстрів, і раптом клуб монстрів більше не лише для розваги.

Монстри яких створили Ерік зі своїми друзями, сіють хаос у Коні-Айленді, і клуб монстрів має врятувати своє місто, парк розваг, і можливо, лише можливо, родину Еріка. Це весела, щира пригода від творчих умів Даррена та Арі, яка обов’язково сподобається прихильникам “Останніх дітей на землі” та “Школи шпигунів”.

В цьому році Даррен Аранофскі на великих кінофестивалів світу представив фільм “Кит” з Бренданом Фрейзером (“Мумія”, “Чорнильне серце”) та Седі Сінк (“Дуже дивні дива”) , за прогнозом кінокритиків цей фільм отримає кілька номінацій на оскар, такі як: “Найкраща режисура”, “Найкращий актор першого плану”, “Найкращий грим” і можливо “Найкращий фільм”.

Книга виходить у видавництво “Books are magic” 14 вересня

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...