Реклама

🤩 Netflix відкриває регіональний офіс у Варшаві та шукає фахівців зі знаннями української мови

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤩 Netflix відкриває регіональний офіс у Варшаві та шукає фахівців зі знаннями української мови
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤩 Netflix відкриває регіональний офіс у Варшаві та шукає фахівців зі знаннями української мови
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Найбільший стрімінговий сервіс у світі Netflix відкриває свій регіональний офіс у Варшаві, що працюватиме на Центральну та Східну Європу, тобто й Україну. Раніше той самий офіс працював у Амстердамі, тож тепер для свого представництва шукають місцевих працівників.

Наразі є три вакансії — менеджер з маркетингу, фахівець з маркетингового виробництва та SMM-спеціаліст. Серед вимог для кандидатів є наявність релевантного досвіду, навички спілкування англійською та однієї з мов регіону — румунська, чеська, угорська, польська чи українська.

У 2016 році ми локалізували наш сервіс у Польщі. Незабаром після цього Netflix став доступний румунською, чеською, угорською, хорватською та українською мовами. Офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком для нас і допоможе побудувати довгострокову співпрацю в регіоні, а також поглибити існуючі зв’язки, створюючи нові можливості для творців і виробників контенту

Зі звернення Netflix

Ще у березні сервіс повідомив про свої плани розширення на Схід Європи. Netflix зосередиться на виробництві контенту для цього регіону, тож цілком імовірно, що більшість нових продуктів сервісу виходитимуть одразу українською мовою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...