Реклама

🎞 Прем'єрний показ фільму Fight for Ukraine в рамках Міжнародного кінофестивалю «Бруківка»

24 серпня о 16:00 в Кам’янець-Подільському кінотеатрі «Дружба» до Дня незалежності України відбудеться прем'єрний показ фільму "Fight for Ukraine"
Čytaty latynkoju
🎞 Прем'єрний показ фільму Fight for Ukraine в рамках Міжнародного кінофестивалю «Бруківка»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎞 Прем'єрний показ фільму Fight for Ukraine в рамках Міжнародного кінофестивалю «Бруківка»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
24 серпня о 16:00 в Кам’янець-Подільському кінотеатрі «Дружба» до Дня незалежності України відбудеться прем'єрний показ фільму "Fight for Ukraine"

24 серпня о 16:00 в Кам’янець-Подільському кінотеатрі «Дружба» відбудеться спеціальний благодійний захід до Дня незалежності України в рамках Міжнародного кінофестивалю «Бруківка», в рамках якого відбудеться національна прем’єра короткометражних фільмів «Битва за Україну» режисера Андрія Зайця та «Об’єднані вогнем» режисера Володимира Мазуренка.

Fight for Ukraine

Fight for Ukraine

🎬 Художній фільм “Fight for Ukraine” або в українській адаптації “Битва за Україну” – незалежний короткометражний фільм, де розповідається історія перших місяців російського вторгнення в Україну очима добровольця з Кам’янця-Подільського та волонтерки, яка опинилась в окупованому Маріуполі. У фільмі показуються жахи війни через компонування реальної хроніки з відзнятими сюжетними сценами з головними героями фільму.

🎬 Міжнародний трейлер:

Ірма Вітовська-Ванца

Ірма Вітовська-Ванца

Фільм було створено ініціативною командою Міжнародного кінофестивалю “Бруківка”, до якої увійшли Богдан Закордонець, Тетяна Дзюбінська, Іван Трач, Георгій Торяник, Ірма Вітовська-Ванца, Віталіна Біблів, Олексій Лисий, Ольга Завалішина, Віталій Івановець, Володимир Мазуренок, Олександр Рудик, Борис Шагієв та Галина Коротенко-Молдован. Виконавиця головної ролі Тетяна Дзюбінська, акторка київської театр-студії «SPLASH» та Народного театру «Тандем», намалювала в класичному форматі офіційний арт-постер для стрічки. Режисер, продюсер та монтажер: Андрій Заєць. Оператори-постановники: Богдан Закордонець та Іван Трач. У ролях: Тетяна Дзюбінська, Іван Трач, Георгій Торяник, Ірма Вітовська-Ванца, Віталіна Біблів, Олексій Лисий, Ольга Завалішина, Віталій Івановець, Володимир Мазуренок, Олександр Рудик, Борис Шагієв та інші.

Головні герої Іван Трач та Тетяна Дзюбінська

Головні герої Іван Трач та Тетяна Дзюбінська

🎬 Документальний фільм “Об’єднані вогнем” – фільм про активну творчу молодь з міста Кам’янець-Подільський: фаєр-шоу колектив “Dragon slayer”. Знімання фільму було заплановано ще наприкінці 2021 року, а за чотири дні до початку війни був перший знімальний день. Проте, 24 лютого роботу над фільмом було зупинено, як і творчу діяльність фаєрщиків. Усе змінилося в травні, коли “Dragon slayer” почали співпрацювати з БФ “Центр допомоги кам’янчанам учасникам АТО” для збору коштів на потреби ЗСУ.

Одна із героїнь документальної стрічки

Одна із героїнь документальної стрічки

🎬 Офіційний трейлер:

Найбільше “дракони” хвилювалися за те, що люди хибно приймуть подібні розважальні заходи, але все вийшло краще ніж очікувалося. Їхні вуличні вогняні шоу стали уособленням надії та віри в ЗСУ. Також це стало своєрідним способом наповнення внутрішнього ресурсу, як для кам’янчан, так і для тимчасово переміщених осіб. Адже вогняні шоу дозволяють, хоча б на годину, трішки забути всі жахіття війни та спробувати подивитися на вогонь під іншим кутом, в іншому амплуа… Це і стало поштовхом для відновлення фільмування фільму “Об’єднані вогнем”, у якому основою сюжету стала волонтерська робота молодого колективу.

Анонс-постер

Анонс-постер

Фільм став значно масштабнішим проєктом, ніж планувалося спочатку, тому до знімання було залучено другого оператора – Ростислава Будзана, для якого ця робота є дебютом у кіно. Для того, щоб фільм вийшов якомога швидше, роботу над його монтажем розпочали ще в процесі фільмування. Оскільки це історія про волонтерство, то творці фільму теж вирішили допомогти БФ “Центр допомоги кам’янчанам учасникам АТО” зі збором коштів для придбання необхідних нашим воїнам речей, і пропонують за донат на ЗСУ потрапити у титри фільму!

Кадр з стрічки

Кадр з стрічки

Режисер та сценарист: Володимир Мазуренок

Головні герої: Владислав Крамер, Богдан Свінціцький, Даша Гожа, Владислав Халайцан, Михайло Панічевський, Діана Войцехівська, Олексій Навроцький, Каріна Гончарук, танцювальний колектив “ATRAST” та Ірина Любінецька

Оператори: Володимир Мазуренок, Ростислав Будзан

Художній редактор: Марія Мазуренок

Постер кінофестивалю "Бруківка"

Постер кінофестивалю “Бруківка”

В рамках заходу усі зібрані кошти підуть на потреби Збройних сил України.

Стежте за анонсами нових заходів Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» за посиланням: https://www.facebook.com/KamianetsFilmFestival

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...