Реклама

😳 Автор фільмів «Володар перснів» хотів зробити собі гіпноз, аби забути про зйомки та переглянути кіно як усі 

Čytaty latynkoju
😳 Автор фільмів «Володар перснів» хотів зробити собі гіпноз, аби забути про зйомки та переглянути кіно як усі 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😳 Автор фільмів «Володар перснів» хотів зробити собі гіпноз, аби забути про зйомки та переглянути кіно як усі 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно режисер трилогії «Володар перснів» Пітер Джексон взяв участь у подкасті Awards Chatter для The Hollywood Reporter. У шоу він розповів про те, як дуже хотів би переглянути свою серію фільмів, як звичайна людина, а не як автор.

За його словами, коли були перші покази стрічок, то він вже декілька років до того активно брав участь і їхніх зйомках, тому він детально знав кожен процес та момент на екрані. І одного дня як рішення він вирішив піти до гіпнотизера:

Я всерйоз думав піти до якогось гіпнотерапевта, щоб той мене загіпнотизував і змусив все забути і про фільми, і про роботу, яку я зробив за ті шість чи сім років. Щоб міг просто сісти та насолодитися ними. Діяти я не наважився, але говорив із менталістом Дерреном Брауном, і той сказав, що міг би таке зробити

Пітер Джексон, режисер

Також він згадав, як одного разу переглядав свою стрічку «Небесні створіння» (англ. Heavenly creatures) 1994-го року, у якій головну роль зіграла Кейт Вінслет. Йому дуже сподобалась картина, бо він майже нічого не пам’ятав зі зйомок, а ось Кейт Вінслет запам’ятала геть усе:

Вона пам'ятала все! І наступну репліку, яку скаже, і те, що трапилося у день зйомок на майданчику…
А для мене половина була наче в тумані. Що насправді було цікаво. Дивитися власне кіно, коли ти майже нічого не пам'ятаєш — весело

Пітер Джексон, режисер

Вже скоро відбудеться прем’єра одного з найочікуваніших серіалів цього року «Володар Перснів: Персні влади» від Amazon Prime Video. Шоу має вийти 2 вересня — детальніше про серіал ми писали за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...