Реклама

✍🏻 Вийшов перший епізод документального серіалу про створення «Аркейн»

Čytaty latynkoju
✍🏻 Вийшов перший епізод документального серіалу про створення «Аркейн»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍🏻 Вийшов перший епізод документального серіалу про створення «Аркейн»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Riot Games показала трейлер документального серіалу, присвяченого створенню «Аркейн». У ньому розробники League of Legends розкажуть про всі етапи роботи над мультсеріалом, починаючи від перших ідей та чернеток та закінчуючи його виходом.

Загалом у документалці заплановано п’ять серій, які будуть у вільному доступі на YouTube:

Про сюжет «Аркейн»

Події серіалу відбуваються у двох містах: багатому Пілтовері та бідному Зауні. Поміж населенням з двох міст велика різниця — багате знаходиться нагорі й насолоджується сонцем і повітрям, а бідні живуть знизу й змушені виживати у темряві та злиднях.

Міста живуть так протягом багатьох років й одного разу у Пілтовері група підлітків із Зауна випадково влаштувала вибух. Через це виникає великий конфлікт, у якому замішані головні героїні — сестри Вай та Джинкс. Їм доведеться брати участь у політичних інтригах, кримінальних оборудках та всіляко ризикувати життям.

Сестри є суцільними протилежностями одна одної. Одна має рожеве волосся, інша — синє. Одна постійно користується своєю фізичною силою, а інша надає перевагу акробатичним трюкам.

На тлі історії сестер глядач дізнається, як облаштовано світ «Аркейну» та в чому саме особливість цього конфлікту, який може змінити устрій двох міст.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...