Реклама

🌊 Френк Оушен веде переговори про повнометражний дебют

Čytaty latynkoju
🌊 Френк Оушен веде переговори про повнометражний дебют
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌊 Френк Оушен веде переговори про повнометражний дебют
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

DiscussingFilm повідомляє, що автор пісень Френк Оушен хоче написати та зрежисувати свій повнометражний фільм, дистриб’ютори A24 та 2AM ведуть переговори про його створення.

Френк Оушен на Met Gala 2021

Френк Оушен на Met Gala 2021

Френк Оушен, мабуть, один із найулюбленіших музичних виконавців сучасності, серед нагород він отримав дві премії «Ґреммі» та премію Brit Award за «Найкращого міжнародного сольного виконавця». Два його студійні альбоми, Channel Orange і Blond, наразі входять до списку 500 найкращих альбомів усіх часів за версією Rolling Stone, а TIME його назвало одним зі 100 найвпливовіших людей у ​​світі у 2013 році.

Проте це не перші спроби зайнятися кінематографом, оскільки у 2016 році він написав і зрежисував Endless, візуальний альбом, випущений ексклюзивно на Apple Music. 46-хвилинний виступ транслювався у прямому ефірі та зображував, здавалося б, нескінченний процес будівництва, коли Оушен будував сходи.

Подробиці сюжету наразі невідомі, як і офіційна назва, хоча джерела повідомляють, що всередині компанії проєкт називають Philly, але це, найімовірніше, робоча назва.

Підписуйтесь на мій телеґрам-канал з новинами поп-культури.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...