Реклама

🐷 За книгою Орвелла «Колгосп тварин» знімуть фільм

Čytaty latynkoju
🐷 За книгою Орвелла «Колгосп тварин» знімуть фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐷 За книгою Орвелла «Колгосп тварин» знімуть фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Енді Серкіс, який також відомий як Ґолум кінотрилогії «Володар перснів», віднедавна заявив себе гарним режисером, зокрема його картина «Веном 2: Карнаж» отримала дуже схвальні відгуки. Наступною ж своєю роботою Серкіс планує зробити анімаційний фільм на базі повісті Джорджа Орвелла «Колгосп тварин», про це передає Deadline.

Наразі немає особливих подробиць щодо екранізації. Відомо, що сценарієм адаптації займається Ніколас Столлер, який працював над сценарієм фільму «Людина Так» із Джимом Керрі.

Серкіс зазначає, що це буде анімаційний фільм для людей будь-якого віку. За його словами він хоче залишити оригінальний гумор самої повісті й політичне підґрунтя, яке підіймається у творі. Виробництвом проєкту займуться компанії Aniventure, Imaginarium Studios та Cinesite.

Коли саме вийде екранізація «Колгосп тварин» — невідомо.

Про книгу

«Колгосп тварин» (англ. Animal Farm) — це повість-антиутопія англійського письменника Джорджа Орвелла, яка є одним з найвідоміших творів автора. За сюжетом спільнота господарських тварин об’єдналась й вигнала власника двору містера Джонса. Тварини відчули волю, однак з часом на «вільній» території почалась диктатура свині на прізвисько Наполеон.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...