Реклама

💊 Серіал Resident Evil від Netflix отримав перші постери й дату виходу — 14 липня 2022 року

Čytaty latynkoju
💊 Серіал Resident Evil від Netflix отримав перші постери й дату виходу — 14 липня 2022 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💊 Серіал Resident Evil від Netflix отримав перші постери й дату виходу — 14 липня 2022 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix офіційно оголосив про вихід майбутнього серіалу Resident Evil — він з’явиться на платформі 14 липня цього року. Також показали нові постери майбутнього проєкту. Новий серіал по однойменній серії ігор покаже цілковито нову історію з вже відомими персонажами.

Події серіалу відбуватимуться у 2036 році, через 14 років після того, як смертельний вірус викликав глобальний апокаліпсис. Центральною фігурою сюжету стане Джейд Вескер, одна з двох дочок антагоніста серії відеоігор Resident Evil Альберта Вескера.

Серіал покаже події, що відбуваються у двох часових відрізках. Перша частина розповість історію 14-річних доньок Вескера, Джейд та Біллі, котрі переїжджають в Раккун-Сіті. Однак чим більше часу вони проводять там, тим більше вони розуміють, що місто не таке просте, як здається, а їхній батько, можливо, приховує певні секрети, які можуть зруйнувати світ.

Друга частина базуватиметься на історії дорослої Джейд. Вона буде змушена виживати у світі після зомбі-апокаліпсису, в той час, як її переслідуватимуть секрети з її минулого — про сестру, її батька і саму себе.

Перший сезон складатиметься з восьми епізодів. Сценаристом та продюсером серіалу стане Ендрю Дуббо, який вже раніше був шоураннером серіалу «Надприродне».

Netflix анонсував розробку нового серіалу ще влітку 2020 року. Повідомлялося, що проєкт майже не матиме нічого спільного з фільмами та іграми всесвіту Resident Evil.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...