Реклама

🇺🇦 Ці українки вразили світ. Тепер вони просять про допомогу!

Відомі акторки, які мають українське коріння просять про допомогу для українців через війну з росією.
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Ці українки вразили світ. Тепер вони просять про допомогу!
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🇺🇦 Ці українки вразили світ. Тепер вони просять про допомогу!
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відомі акторки, які мають українське коріння просять про допомогу для українців через війну з росією.

Мілла Йовович, Ольга Куриленко та Міла Куніс – три красиві українки, які підкорили світ кіно. Сьогодні вони зі сльозами спостерігають за тим, що відбувається, а також намагаються допомогти мільйонам земляків пережити війну.

Мілла Йовович

Мілла – а точніше Милиця – Йовович народилася у Києві. Її батько був лікарем із Югославії (нині Сербія). У свою чергу, її мати Галина Йовович була популярною в СРСР актрисою. У 1980 році разом із сім’єю емігрувала до США. Не маючи нагоди працювати за своїм фахом, її батьки підробляли, прибираючи вілли зірок. На вимогу матері в дев’ять років дівчинка почала працювати моделлю.

Мілла Йовович

Мілла Йовович

У 11-річному віці маленька Мілла з’явилася на обкладинках визнаних модних журналів. Серед іншого вона позувала для Vouge та Cosmopolitan. Також вона брала участь у рекламних кампаніях, зокрема. для Крістіана Діора, Кельвіна Кляйна та Джорджіо Армані. У свою чергу Джанні Версаче назвав її своєю улюбленою моделлю. Її обкладинки викликали безліч суперечок, у якийсь момент навіть прозвучали звинувачення у пропаганді дитячої порнографії. Пізніше Йовович зізналася, що була проти найму молодих моделей.

Коли Міллі було десять, мати віддала її до школи акторської майстерності. За три роки вона дебютувала на екрані. 1988 року зіграла свою першу театральну роль у трилері «Зустріч двох місяців». Вона з’явилася на першому плані у 1991 році у фільмі «Повернення до Блакитної лагуни», продовження популярного фільму «Блакитна лагуна». За цю роль вона була номінована на премію Золота малина, як найгірший дебют. Потім вона зізналася, що це був найслабший фільм, у якому вона колись знімалася.

У 1992 році вона зіграла невелику роль у байопіку «Чаплін», де зіграла Мілдред Харріс, першу дружину легенди кінематографа. В 1993 вона знялася у фільмі Річарда Лінклейтера – це виявилась нею розчаруванням. Більшість сцен Йовович були вирізані під час монтажу, тому її гра була обмежена кількома епізодами. Озлоблена Мілла поїхала до Європи, закинувши акторську діяльність на кілька років.

Мілла Йовович

Мілла Йовович

Вона повернулася на екрани у 1997 році у фільмі Люка Бессона «П’ятий елемент». Вона зіграла роль Лілу, гуманоїдної істоти, яка разом із таксистом, колишнім солдатом, якого грає Брюс Вілліс, відіграє значну роль у порятунку планети. Актриса також знялася у наступному фільмі режисера, історичному «Жана д’Арк» (1999).

Участь у фільмах Бессона означала, що Йовович асоціювалась переважно з бойовиками. Цей імідж зміцнив її рішення зайнятися серією екранізацій найпопулярніших ігор «Resident Evil». Актриса знялася у фільмі Пола В. С. Андерсона та його п’яти продовженнях, щоразу граючи відважну Алісу.

Мілла Йовович пригнічена подіями в Україні

Декілька днів тому Йовович сказала, що з жахом спостерігає за ситуацією в країні, де вона народилася.

«Моя кров і моє коріння походять як з Росії, так і з України. Мене розриває надвоє, коли я бачу цей жах, що розгортається на наших очах. Вся країна руйнується, сім’ї переселяються. Їх життя перетворилися на руїни», – зізналася актриса.

«Я пам’ятаю війну на батьківщині мого батька в колишній Югославії і всі розказані мені історії про терор, який пережили мої близькі. Війна. Завжди війна. Лідери, які не можуть принести мир. Нескінченне прагнення імперіалізму. І щоразу страждають звичайні люди. Вони. платять за це своєю кров’ю та сльозами», – закінчила свій гіркий запис актриса.

Міла Куніс

Справжнє ім’я Міли Куніс – Мілена Марківна Куніс, народилася вона у 1983 році у місті Чернівці. Коли їй було сім років, її батьки – вчитель фізики та інженер – вирішили переїхати до США, щоб дати своїм дітям найкраще майбутнє. Спочатку Міла мала проблеми з адаптацією до нового середовища – великі очі, товсті губи і величезні вуха.

«Я виглядала комічно. Це було жахливо, і я чудово розумію тих, хто з мене сміявся» – Згадувала вона через роки.

 Міла Куніс

Міла Куніс

Тепер очі і рот – поряд з її бездоганною фігурою – одна з головних переваг прекрасної актриси – це закріпило за нею звання найсексуальнішої жінки 2012 та 2013 років за версією журналів «Esquire» та «FHM».

Куніс розпочала свою акторську кар’єру з реклами. Потім були епізоди в таких серіалах, як «Сонячний патруль» і «Сьоме небо». У 1993 році вона з’явилася в фільмі «Піраньї», а у 15 років зіграла юну Джію Каранджі у біографічному фільмі про скандальну модель. Це постанока Майкла Крістофера з Анджеліною Джолі.

Проривом у житті Куніс стала гра Джекі Буркхардт у надзвичайно популярному серіалі Шоу 70-х. (Актриса збрехала під час кастингу, що вона повнолітня, але роль все одно отримала). Постановка, що виходила з 1998 року, також стала початком кар’єри інших молодих талантів: Тофера Грейса, Лаури Препон, Вілмера Вальдеррами та Ештона Кутчера, з якими нині живе українка.

Куніс активно включилася в роботу над зйомками «Шоу 70-х» та повністю ігнорувала кар’єру в кіно. Одна з перших її серйозних ролей на великому екрані була в молодіжній комедії «Мистецтво розлучатися» (2001). Вона грала у фільмі разом з іншим гарним та талановитим підлітком – Кірстен Данст. Після ролей у чергових, не дуже вдалих комедіях, акторка вирішила спробувати свої сили у бойовику.

 Міла Куніс

Міла Куніс

Вона знялася разом із Марком Волбергом в екранізації знаменитої комп’ютерної гри «Макс Пейн» (2008). Їй сподобалося, в результаті вона зіграла Солару в «Книзі Ілая» (2010), головним героєм якої став самотній чоловік (Дензел Вашингтон), який подорожував світом після того, як минув апокаліпсис, і охороняв книгу, яка могла врятувати людство.

На даний момент найкращою ролю для Куніс є фільм Даррена Аронофскі «Чорний лебідь» (2011). Актриса не поступалася на екрані – ні красою, ні грою – виконавиці головної ролі Наталі Портман, удостоєної за свій образ «Оскара» (Куніс довелося задовольнятися номінацією на «Золотий глобус»).

Міла Куніс та Ештон Кутчер допоможуть українцям

На початку березня Куніс та її партнер Ештон Кутчер у спеціально опублікованому відео заявили, що мають намір підтримувати гуманітарні операції в Україні. Актриса наголосила, що сьогодні як ніколи пишається тим, що вона є українкою.

«Події, що відбулися в Україні, є руйнівними», – зі сльозами на очах заявила Міла Куніс.

Пара збирає кошти надання гуманітарної допомоги біженцям. Куніс та Кутчер мають намір пожертвувати 3 мільйони доларів. Мета – зібрати 30 мільйонів доларів.

Ольга Куриленко

Ольга Куриленко народилася 14 листопада 1979 року у Бердянську. У 16 років вона переїхала до Парижа, де підписала свій перший контракт. Незабаром її фотографії потрапили на обкладинки таких престижних журналів, як Elle або Vogue. Через кілька років Ольга вже вільно говорила французькою та англійською мовами. Вона також дуже добре опанувала іспанську мову.

Як тільки Куриленко зарекомендувала себе у модельному світі, отримала заодно французьке громадянство, вона почала шукати собі місце у кіноіндустрії на Сені. Дебютувала у фільмі Аннулар (2005). Ще однією картиною у її фільмографії став французький трилер «У зміїній шкурі».

Ольга Куриленко

Ольга Куриленко

У Голлівуді Ольга Куриленко дебютувала у фільмі «Найманий убивця» (2007), у якому зіграла російську повію Ніку.

«Мені подобаються емоції, і цей фільм дає їм швидкий рух», – сказала актриса.

Пізніше її можна було побачити в таких постановках, як Макс Пейн, Центуріон, Коли демони прокидаються, Дерево життя.

Світову популярність вона здобула, коли зіграла дівчину Джеймса Бонда. Вона знялася разом із Деніелом Крейгом у фільмі «Квант милосердя» (2008). Вона зіграла роль Камілли – болівійського агента, що допомагає агенту 007.

В останні роки Ольга Куриленко була однією з найбільш затребуваних актрис Голлівуду. Знялася у фільмах «Людина, яка вбила Дон Кіхота», «Смерть Сталіна», «Кімната таємниць», «Правитель Парижа», «Бухта заблукалих», «Код Дедала».

Ольга Куриленко

Ольга Куриленко

2021 року Ольга Куриленко знялася у відомому фільмі «Чорна вдова». За цим незвичайним гримом її було важко впізнати. Прем’єри чекають ще на постановки з українською зіркою, в т.ч. «Імперії глибин», «Полювання на лис» та «Білий слон» (тут вона грає разом із Брюсом Віллісом).

Хоча Ольга Куриленко виїхала з України багато років тому, протягом усього періоду перебування за кордоном вона матеріально підтримувала свою матір, яка залишилася на батьківщині.

Останніми днями, як і більшість зірок, які родом із України, вона підтримувала своїх людей. У її акаунтах у соцмережах з’явилося кілька постів, у яких вона прямо написала, що думає про збройний конфлікт в Україні та дії Володимира Путіна. Зірка також торкнулася міжнародної ситуації та позиції окремих країн та організацій (ЄС, НАТО чи ООН).

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...