Реклама

👀 «Ейфорію» подовжили на третій сезон

Čytaty latynkoju
amazon.co.uk
👀 «Ейфорію» подовжили на третій сезон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Ейфорію» подовжили на третій сезон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ви можете їх засуджувати, але їх це не хвилює. Творці серіалу повідомили ще до завершення другого сезону, про його подовження на третій, передає видання Variety.

Шанувальники підліткової драми, з Зендаєю у головній ролі, зможуть продовжити «відрив» так само й після другого сезону,  оскільки скандальний і візуально сенсаційний серіал Сема Левінсона повернеться у третьому сезоні.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Другий сезон шоу про життя в американській середній школі, яке було відзначено премією «Еммі», зуміло досить успішно стартувати. Поряд із п’янкою популярністю в соціальних мережах і шумом, який «Ейфорія» створює щотижня, перші три епізоди поточного сезону зуміли майже вдвічі збільшили кількість переглядів однієї серії в порівнянні з першим.

Прем’єрний епізод другого сезону, який проказали 9 січня, на сьогодні зібрав 13,1 мільйона глядачів на HBO і HBO Max. Це майже на 100% більше, ніж середня кількість глядачів в 6,6 мільйона, яких було зібрано коло екранів впродовж першого сезону влітку 2019 року.

Каст другого сезону «Ейфорії». Фото nylon.com

Відзначимо, що прем’єра другого сезону зуміла стати першим за популярністю телевізійним серіалом з моменту закінчення «Гри престолів» у травні 2019 року. До того ж серіал отримав тону позитивних відгуків з боку критиків за свою візуальну складову, історію та акторську гру. Хоча й негативу шоу також змогло зібрати, так у США його критикували за надмір відвертих сцен та контенту сексуального характеру.

Сем, Зендая, а також весь акторський склад і знімальна група «Ейфорії» підняли другий сезон на надзвичайну висоту, кинувши виклик оповіді та формі, зберігши при цьому серце самого шоу. Ми не можемо отримати більшої честі ніж працювати з цією обдарованою, надзвичайно талановитою командою або ж бути більш схвильованими, щоб продовжити нашу подорож з ними до 3 сезону

Франческа Орсі, виконавча віцепрезидентка HBO Programming

У самому серіалі нам розповідають історію про 17-річну наркозалежну Рю (Зендая), яка мусить знайти надію і вижити, балансуючи на межі тиску і любовних перепитій та втрат серед свого кола друзів і ворогів у місті Іст-Хайленд.

Створення «Ейфорії», була натхненно однойменним ізраїльським мінісеріалом Рона Лешема та Дафни Левін. А уже Сем Левінсон адаптував серіал у партнерстві з A24.

Відзначимо, що фінал 2 сезону «Ейфорії» вийде в ефір 27 лютого.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...