Реклама

🕰️ Маколей Калкін планує випуск документального серіалу про кризу середнього віку

Čytaty latynkoju
🕰️  Маколей Калкін планує випуск документального серіалу про кризу середнього віку
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕰️ Маколей Калкін планує випуск документального серіалу про кризу середнього віку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор разом з продюсерською компанією Lightbox займуться виробництвом проєкту під назвою «Криза середнього віку Маколея Калкіна» (Macaulay Culkin’s Midlife Crisis), повідомляє Deadline.

Документальний формат серіалу задасть та розкриє питання про те, як дорослішати в «схибленому на молодості» світі, що таке успіх для людини за тридцять і як зробити так, щоб нестримна пристрасть не стала пережитком молодості.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Калкін розповів, що ідея документального серіалу виникла після того, як йому виповнилося 40 років. Після свого 40 дня народження актор у своєму твіттері написав «Агов, хлопці, хочете відчути себе старими? Мені 40. Нема за що».

Твіт став вірусним, і набрав понад три мільйони вподобань. Актор також додав, що «він вже не дитина», а змушувати відчувати людей старими — це його робота.

Для створення серіалу Калкін співпрацює з продюсерською компанією Lightbox, яка вже займалася документальними фільмами, серед яких «Тіна» про Тіну Тернер та «Принцеса» про принцесу Діану. Представники Lightbox розповіли, що раді співпраці з Маколеєм.

Попри свій легендарний статус, йому, як і усім нам, доводиться стикатися з тим, що таке бути звичайною людиною середнього віку, з дружиною та дитиною, якій скоро виповниться стільки ж років, скільки було йому в часи життя у ролі суперзірки світового масштабу. Ми дуже раді, що разом із ним переживаємо кризу середнього віку у цьому проєкті

Джонатан Чін і Саймон Чін, співзасновники Lightbox

Калкін найбільш відомий за головною роллю Кевіна Макалістера у фільмі «Один вдома» та у його продовженні, що вийшло 1992 року. У середині 90-х років він зробив перерву в акторській діяльності майже на десять років, після чого повернувся на екран у 2003 році, зігравши роль у фільмі «Клубна манія».

Востаннє актор з’являвся на кіноекрані у 2019 році у «Похміллі у Таїланді» (Changeland) Сета Гріна. Калкін також знімався у телесеріалі «Американська історія жаху: Подвійний сеанс», що вийшов у 2021 році.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...