Реклама

😸 Культовий горор від ЕА, American McGee’s Alice, отримає кіноадаптацію

Čytaty latynkoju
😸 Культовий горор від ЕА, American McGee’s Alice, отримає кіноадаптацію
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😸 Культовий горор від ЕА, American McGee’s Alice, отримає кіноадаптацію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За мотивами гри American McGee’s Alice знімуть серіал, про це повідомляє The Hollywood Reporter. Розробкою проєкту займеться сценарист «Людей Ікс» Девід Хейтер, також відомий озвучкою героя Metal Gear Solid Соліда Снейка.

Як повідомляється, сьогодні, бос Radar Pictures Тед Філд отримав права на American McGee’s Alice і запланував телевізійну адаптацію в партнерстві з Abandon Entertainment.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Наразі не відома ні дата релізу, ні акторський склад та платформа, де буде демонструватися серіал. Все, що ми знаємо, так це те, що до проєкту доєднався Девід Хейтер, який заявив, що щасливий долучитися «до всесвіту божевілля».

Сам серіал про «Алісу» буде адаптацією гри American McGee’s Alice  2000 року, та її продовження «Alice: Madness Returns» 2011 року. Дана серія ігор є темним переказом оригінального роману Льюїса Керролла «Пригоди Аліси в країні чудес» 1855 року, а також «Аліса в Задзеркаллі» 1871 року.

Повідомляється, що події серіалу розгорнуться після того, як Аліса повернеться з поїздки в Задзеркалля та того, як її сімейний будинок згорів, а її батьки загинули у вогні. Як і в іграх, Аліса буде  єдиною, хто виживе в аварії, після чого потрапить в психіатричну лікарню, де її знову покличе до Країни Чудес Білий Кролик.

Додамо, що хоча й остання гра серії вийшла у 2011 році, її розробник Амерікен Макгі працював над сиквелом під назвою Alice: Asylum. Протягом останніх кількох років він ділився своїми досягненнями з шанувальниками через Patreon, хоча наразі точної дати виходу продовження немає.

Також дивіться трейлер до серіалу по грі Halo, який вийде у березні.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...