Реклама

🔱 Телесеріал «Персі Джексон і Олімпійці» покажуть на Disney+

Čytaty latynkoju
🔱 Телесеріал «Персі Джексон і Олімпійці» покажуть на Disney+
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🔱 Телесеріал «Персі Джексон і Олімпійці» покажуть на Disney+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Автор Рік Ріордан повідомив, що телесеріал-адаптацію його серії книг «Персі Джексон і Олімпійці» схвалили для показу на стрімінговому сервісі.

Перші дві книги серії, «Викрадач блискавок» та «Море чудовиськ» раніше адаптували для великого екрана, проте фільми зібрали негативну критику — екранізації в різних аспектах розходилися з книгами. Сам Ріордан заявляв у Твіттері, що фільми пройшли повз нього, а він лише читав сценарії екранізацій. Згодом він видалив твіт.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Цього разу Ріордан має намір брати активну участь у проєкті — він писатиме сценарій у співавторстві з Джоном Стейнбергом («Чорні вітрила») і стане виконавчим продюсером. Ріордан також розповів, що Джеймс Бобін, режисер фільмів «Маппети» (2011), «Аліса в Задзеркаллі» (2016) і «Дора і загублене місто» (2019), стане режисером адаптації.
Вперше про роботу над серіалом по серії книг Ріка Ріордана повідомили у травні 2020 року. Наразі проводиться кастинг.

Про книгу

Перша серія книг «Персі Джексон і Олімпійці» розповідає історію дванадцятирічного хлопчика, який дізнається, що грецькі боги — реальні. Після того, як бог неба Зевс звинувачує його в крадіжці блискавки бога-громовержця, Персі повинен вирушити у подорож через усю Америку, щоб знайти їх та відновити порядок на Олімпі.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...