Реклама

🎬 Режисер «Не дивіться вгору» Адам Мак-Кей запланував зняти фільм про штурм Капітолію

Čytaty latynkoju
Wikimedia Commons
🎬 Режисер «Не дивіться вгору» Адам Мак-Кей запланував зняти фільм про штурм Капітолію
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Режисер «Не дивіться вгору» Адам Мак-Кей запланував зняти фільм про штурм Капітолію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Окрім Мак-Кея, котрий займеться виробництвом, в створенні фільму візьме участь Біллі Рей, сценарист «Термінатора: Фатум» та режисер мінісеріалу «Правило Комі», у якому розповідають про вибори 2016 року, коли Дональд Трамп став президентом США.

Біллі Рей та Адам Мак-Кей

Як повідомляє Deadline, фільм розробляється під назвою J6. Ідея знімання прийшла до Рея незабаром після подій у Вашингтоні 6 січня 2020 року, коли протестувальники захопили будівлю Капітолію США, щоб змусити уряд переглянути результати президентських виборів. Штурм будівлі призвів до сутичок з поліцією та до загибелі п’яти людей.

З полісменами та членами Конгресу, які опинилися в пастці в Капітолії, Рей спілкувався особисто. Адам Маккей був настільки вражений матеріалом Рея, що погодився стати продюсером нового проєкту ще під час роботи над «Не дивіться вгору».

Біллі написав сценарій, який не тільки лякає та жахає, а й напевно стане остаточним кінематографічним документом про той страшний день

Адам Мак-Кей, режисер

Наприкінці минулого року Мак-Кей випустив фільм «Не дивіться вгору». Фільм розповідає про двох учених, які намагаються переконати світ у загибелі, що насувається, у той час, як політики та корпорації стурбовані лише своєю особистою вигодою.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...