Реклама

😲 В мережу потрапив можливий трейлер «Лицарів Рен» із всесвіту Star Wars

Čytaty latynkoju
starwars.com
😲 В мережу потрапив можливий трейлер «Лицарів Рен» із всесвіту Star Wars
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😲 В мережу потрапив можливий трейлер «Лицарів Рен» із всесвіту Star Wars
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Схоже, що товариство Кайло Рена, яке лише кілька разів з’явилося на екрані останньої трилогії Star Wars, отримає власний фільм, або, можливо, серіал на Disney Plus. Напередодні на YouTube виклали можливий трейлер до нового проєкту франшизи під назвою «Лицарі Рен: Зоряні війни історії» (англ. Knights Of Ren: A Star Wars Story).

У відео ми можемо побачити, як один із лицарів ордену Рен у досить епічному стилі, в повітрі розбирається за допомогою світлового меча з кораблем, імовірно Нової Республіки. У кінці ж, маємо не менш винятковий кадр де він уже стоїть над уламками зорельоту, а над ним пролітає імперський штурмовий корабель. Візуально персонаж, до речі, досить сильно нагадує Короля Чародія із «Володаря перснів».

Можливо при створені образу лицарів Рен автори надихалися образом назґулів

Про  сам новий трейлер важко щось сказати, адже він, очевидно, знятий на чийсь монітор. Наявність логотипу Disney Plus говорить про те, що це може бути новий серіал по Star Wars. Однак це також може бути й повнометражний фільм спеціально знятий для цього на сервісу. Адже логотип Star Wars Story використовується для спінофф фільмів, а платформа Disney Plus концентрується на виробництві серіалів по всесвіту «далекої-далекої галактики»

Хай там як, це виглядає справді приголомшливо, навіть не дивлячись на те, що це любительська зйомка з монітора. Адже, анімація та ефекти виглядають досить привабливо, а якщо так, то це може бути доволі професійна підробка.

Кайло Рен та його банда

Лицарі Рен — організація, яка була представлена ​​в трилогії сиквелів Star Wars. Кайло Рен був лідером цієї групи. Незважаючи на союзництво з Першим Орденом (наступники Імперії), лицарі Рен не є частиною цієї організації. Скільки було лицарів, невідомо, але у фільмах ми могли побачити вісім учасників загадкового товариства.  Шестеро з лицарів у дев’ятому епізоді були вбиті самим Кайло Реном.

Раніше інсайдер поділився інформацією щодо ігрових проєктів по «Зоряних війнах».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...