Реклама

💋 Netflix знімає документальний фільм про зірку Playboy Анну Ніколь Сміт

Čytaty latynkoju
💋 Netflix знімає документальний фільм про зірку Playboy Анну Ніколь Сміт
  1. Головна
  2. Історії
  3. 💋 Netflix знімає документальний фільм про зірку Playboy Анну Ніколь Сміт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Анна Ніколь здобула популярність як модель Playboy і викликала бурю в ЗМІ після того, як вийшла заміж за 89-річного нафтового магната Дж. Говарда Маршалла II. Модель померла у номері готелю після випадкового передозування ліків у 2007 році у віці 39 років.

Режисеркою фільму стане Урсула Макфарлейн. Її попередні роботи — документальний фільм CNN Films The Lost Sons, розповідь про чоловіка, якого викрали з пологової кімнати його матері, і «Недоторканий», який розповідає про падіння голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

Я підійшла до історії Анни Ніколь як до епічної таємничої історії. Як хтось із такою харизмою та вражаючою красою, зі світом біля ніг, так швидко впав? Зараз настав час переглянути життя ще однієї красивої молодої жінки, чиє життя було знищено нашою культурою. Я в захваті від співпраці з Netflix і Propagate, ми зробимо зворушливий, непохитний і чутливий образ однієї з найбільш неправильно зрозумілих жінок нашого часу.

Урсула Макфарлейн, Режисерка

У ролі продюсерки виступить Олександра Лейсі, яка раніше працювала над документальним фільмом про вбивцю Чарльза Менсона, Manson: The Lost Tapes.

Фільм поки що не має назви і все ще знаходиться у виробництві, тому невідомо, коли він вийде на Netflix.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...