Реклама

🏹 Дослідження: «Соколине Око» є найкровожерливішим проєктом MCU

Čytaty latynkoju
nettavisen.no
🏹 Дослідження: «Соколине Око» є найкровожерливішим проєктом MCU
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏹 Дослідження: «Соколине Око» є найкровожерливішим проєктом MCU
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новинний портал Screen Rant підрахував кількість вбивств в серіалі «Соколине Око». За шість серій, які пронизані атмосферою Різдва і сімейними цінностями, Клінт Бартон здійснив 50-55 вбивств. Варто зазначити, що поранення не рахувалися, а вбивства зі спогадів — потрапили в статистику.

Попереднім рекордсменом-вбивцею кіновсесвіту Marvel був Тоні Старк. В першій частині «Залізної людини» він скоїв 35-41 вбивств.

Однак, є альтернативна статистика яка стверджує, що добряк-Бартон здійснив всього лише 19 вбивств на екрані. Але портал List of Deaths не враховує смерті у спогадах і правила щодо «підтвердженої смерті» в них суворіші.

Дивіться докладніше про трейлер і серіал в нашому матеріалі.

Серіал «Соколине Око» — історія про життя одного з Месників, коли всі великі небезпеки закінчилися, але минуле дає про себе знати. Розв’язувати проблеми (частіше, створювати їх), йому допомагає напарниця — Кейт Бішоп. Атмосфера Різдва, чарівний пес, круті стріли і декілька сюрпризів. Рекомендуємо дивитись саме на свята. Шість серій можна побачити на стрімінговому сервісі Disney+.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...