Реклама

😱 На Netflix вийшов Arcane — мультсеріал за League of Legends: Майк Шинода й Imagine Dragons на прем'єрі та що кажуть критики

Čytaty latynkoju
😱 На Netflix вийшов Arcane — мультсеріал за League of Legends: Майк Шинода й Imagine Dragons на прем'єрі та що кажуть критики
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😱 На Netflix вийшов Arcane — мультсеріал за League of Legends: Майк Шинода й Imagine Dragons на прем'єрі та що кажуть критики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно на Netflix відбулась прем’єра мультсеріалу «Аркейн» (англ. Arcane) події якого відбуваються у всесвіті гри League of Legends від компанії Riot Games.

«Аркейн» розділяється на три розділи, які складаються з трьох епізодів, тривалість кожного з яких складає приблизно 35-40 хвилин. Наразі веж вийшли перші три серії, 4-6 епізоди стануть доступні 14 листопада, а завершальні 7-9 — 21 листопада.

Новини про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Сюжет

Події серіалу відбуваються у двох містах: багатому Пілтовері та бідному Зауні. Поміж населенням з двох міст велика різниця — багате знаходиться нагорі й насолоджується сонцем і повітрям, а бідні живуть знизу й змушені виживати у темряві та злиднях.

Міста живуть так протягом багатьох років й одного разу у Пілтовері група підлітків із Зауна випадково влаштувала вибух. Через це виникає великий конфлікт, у якому замішані головні героїні — сестри Вай та Джинкс. Їм доведеться брати участь у політичних інтригах, кримінальних оборудках та всіляко ризикувати життям.

Сестри є суцільними протилежностями одна одної. Одна має рожеве волосся, інша — синє. Одна постійно користується своєю фізичною силою, а інша надає перевагу акробатичним трюкам.

На тлі історії сестер глядач дізнається, як облаштовано світ «Аркейну» та в чому саме особливість цього конфлікту, який може змінити устрій двох міст.

Серіал — норм? Що кажуть критики

«Аркейн» отримав багато схильних відгуків від критиків, які відзначають цікавий сюжет, який буде зрозумілий кожному, навіть тим, хто ніколи не грав у League of Legends. Також позитивно згадують візуальне оформлення мультсеріалу, за яке відповідала французька студія Fortiche.

Читайте також: 🦸‍♂️ Як «Вічні» (не) перезапускають всесвіт Marvel

Наразі на агрегаторах оцінки такі:

Прем’єрний показ Arcane

Для прем’єри серіалу розробники League of Legends, компанія Riot Games, провели гучний живий івент у себе в офісі в Лос-Анджелесі, який відкривав надпопулярний гурт Imagine Dragons, який виконав головну тему серіалу.

На заході показували першу серію мультсеріалу у двосторонньому кінотеатрі-планетарії — зображення проєктувалося не лише на екран, але й на стіни та стелю будівлі.

На прем’єрі помітили також відомого музиканта та одного з лідерів гурту Linkin Park Майка Шиноду. Щоправда, він зізнався, що шутер Valorant від Riot Games йому зайшов набагато більше.

Інші заходи до прем’єри

На честь прем’єри мультсеріалу компанія Riot Games анонсувала івент RiotX Arcane, який триватиме до 20 листопада. У рамках заходу проводитимуть різноманітні конкурси та роздаватимуть лімітовані речі, створені спеціально до виходу «Аркейну». RiotX Arcane відбудеться не тільки у League of Legends, а й в інших проєктах Riot Games. Детальніше про RiotX Arcane можна дізнатись на сайті заходу за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...