Реклама

🤩 У США вручили премію «Еммі»: хто отримав цього року 

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤩 У США вручили премію «Еммі»: хто отримав цього року 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤩 У США вручили премію «Еммі»: хто отримав цього року 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у Лос-Анджелесі відбулась 73-та церемонія нагородження телевізійної премії «Еммі». Минулого року захід відбувся у змішаному форматі, цього ж року церемонія пройшла у традиційному офлайн форматі.

Netflix став цьогорічним тріумфатором, здобувши 44 нагороди. На другому місці інший стрімінговий сервіс, HBO Max — він отримав 19 статуеток. Третє місце за Disney+ — 14 нагород, а на четвертому Apple TV — перемога у 10 номінаціях.

Відтак серіал «Корона» від Netflix переміг одразу у 11 номінаціях, серед яких: «Найкращий драматичний серіал»«Найкращу головну жіночу роль у драматичному серіалі» (Олівія Колман за роль королеви Єлизавети II) та «Найкраща головна чоловіча роль у драматичному серіалі» (Джош О Коннор за роль молодого принца Чарльза).

Читайте також: 📺 Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Звання «Найкращого комедійного серіалу» отримало шоу «Тед Лассо» від Apple TV.

Також серіал переміг у номінаціях «Найкращі чоловічі та жіночі ролі у комедійних серіалах» (Джейсон Судейкіс та Джин Смарт) та «Найкращі чоловічі та жіночі ролі другого плану у комедійних серіалах» (Ганна Ваддінґем та Бретт Ґолдштейн).

Інший серіал від Netflix, «Ферзевий гамбіт», також не залишився без уваги — він здобув перемогу в 11 номінаціях, зокрема за найкращий акторський склад, найкращу режисуру мінісеріалу, костюми та інших категоріях.

Повний перелік переможців премії «Еммі» доступний за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...