Реклама

🤤 «Дюна» за перший вікенд в Україні зібрала близько 34 млн гривень

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤤 «Дюна» за перший вікенд в Україні зібрала близько 34 млн гривень
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤤 «Дюна» за перший вікенд в Україні зібрала близько 34 млн гривень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Warner Brothers Pictures оголосили перші цифри фільму «Дюна» в Україні. Відтак з прем’єри, з 16 вересня, стрічку переглянуло 262 547 глядачів. Крім того, кіно зібрало в прокаті 33 956 739 гривень.

Загалом «Дюна» у світі за перший вікенд зібрала 36,8 мільйона доларів. Однак варто зазначити, що прем’єра стрічки у світі відбувається не одночасно. Наприклад, у США та Китаї «Дюна» ще досі не з’явилась на великих екранах. Наразі фільм вийшов лише у 24 країнах світу, тож повноцінно говорити про прибуток поки зарано.

Читайте також: 🧾 Передбачення для вас. Чи здатні пророцтва з магазинних чеків змінити життя — історії та експеримент редакції

Про що фільм

«Дюна» базується на історії про майбутнє, в якому можна подорожувати в космосі. Для міжпланетних подорожей необхідні «прянощі» — особлива речовина, котру можна добути лише на планеті Арракіс, або, як її ще називають, Дюна. Саме через цей ресурс точиться війна між Великими Домами, які під керівництвом Імператора контролюють політичне життя у всесвіті «Дюни».

Головний герой повісті, Пол Атрід — дитина з Великого Дому Атрідів, під контроль якого потрапляє Арракіс за рішенням Імператора. На Пола очікують пригоди, які змінять його життя та життя Арракіса назавжди.

Читайте нашу рецензію на фільм за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...