Реклама

😎 Вийшов трейлер документального серіалу про Г'ю Гефнера, засновника Playboy

Čytaty latynkoju
😎 Вийшов трейлер документального серіалу про Г'ю Гефнера, засновника Playboy
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😎 Вийшов трейлер документального серіалу про Г'ю Гефнера, засновника Playboy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 1953 році Г’ю Гефнер заснував один з перших американських лайфстайл журналів розважального характеру — Playboy. Врешті цей журнал зіграє одну з визначних ролей сексуальної революції у світі, а деякі його випуски коштуватимуть тисячі доларів. Г’ю Гефнер створив один з найвідоміших світових брендів Playboy Enterprises, Inc, який складається з мережі казино, лінії одягу та багатьох інших речей.

Телеканал A&E знімає документальний серіал «Секрети Playboy» (Secrets of Playboy) про засновника журналу, який розповість історію заснування видання та як, воно стало таким популярним.

У фільмі можна буде побачити багатьох відомих людей — моделей, акторів та діячів мистецтва, які особисто знали Г’ю Гефнера.

Світ фантазії Playboy був оповитий таємницею десятиліттями й ми пишаємося тим, що відкриваємо завісу над цими давно прихованими історіями. Руйнуючи бар'єри та розкриваючи правду, «Секрети Playboy» — майстерний приклад сміливого оповідання, в якому непохитно досліджуються особистий вплив імперії Х'ю Хефнера, а також досліджується вплив його спадщини на наше суспільство і сучасні погляди на сексуальність

Елейн Фронтейн Брайант, представниця каналу A&E

Серіал «Секрети Playboy» вийде вже на початку наступного року на каналі A&E.

Фото обкладинки Depositphotos

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...