Реклама

🧐 Дені Вільнев планує зняти сиквел «Дюни» із Зендеєю у головній ролі 

Čytaty latynkoju
nerdist.com
🧐 Дені Вільнев планує зняти сиквел «Дюни» із Зендеєю у головній ролі 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Дені Вільнев планує зняти сиквел «Дюни» із Зендеєю у головній ролі 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До прем’єри «Дюни» залишилось ще декілька місяців, але режисер Дені Вільнев вже планує зняти сиквел фільму. Про це він повідомив в інтерв’ю італійському журналу Il Venerdi.

За словами режисера у головній ролі можна буде побачити Зенедею, яка грає фрименку Чані:

Я не можу дочекатися початку зйомок другої частини «Дюни», аби Тімоті Шаламе і Зендея знову возз'єдналися на екрані. У наступній частині головною героїною стане саме вона

Наразі ще точно невідомо, чи зніматимуть врешті продовження «Дюни» — офіційних заяв про сиквел ще не було.

Варто зазначити, що раніше режисер обіцяв дотримуватись джерела, серії книг Френка Герберта. Однак Чані не була головною героїнею у книгах, тож все ж можуть бути якісь відхилення від основного сюжету.

Читайте також: 🪱 Dark Horse випустить тримач для книг у вигляді хробака з «Дюни»

Про фільм

«Дюна» базується на історії про майбутнє, в якому можна подорожувати в космосі. Для міжпланетних подорожей необхідний «меланж» або «спайс» — особлива речовина, котру можна добути лише на планеті Арракіс, або, як її ще називають, Дюна. Саме через цей ресурс точиться війна між Великими Домами, які під керівництвом Імператора контролюють політичне життя у всесвіті «Дюни».

Головний герой повісті, Пол Атрейдес — дитина з Великого Дому Атрідів, під контроль якого потрапляє Арракіс за рішенням Імператора. На Пола очікують пригоди, які змінять його життя та життя Арракіса назавжди.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...