Реклама

🙅‍♂️ Джонні Депп заявив, що Голлівуд його бойкотує

Актор дав перше інтерв'ю після програшу в суді
Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Джонні Депп заявив, що Голлівуд його бойкотує
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ Джонні Депп заявив, що Голлівуд його бойкотує
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Актор дав перше інтерв'ю після програшу в суді

В 2020 році таблоїд The Sun випустив матеріал в якому розповідалось про побиття актором колишньої дружини Ембер Герд. Тоді, Депп подав на видання до суду, але програв справу. Після цього актор втратив роль у франшизі “Фантастичні звірі”, а виходу його нового фільму “Мінамата” перечила студія. В інтерв’ю The Sunday Times Джонні Депп розповів про життя після скандалу з колишньою дружиною та бойкот від Голлівудських студій.

“Деякі фільми чіпляють людей, це відноситься й до “Мінамати” та людей, які пережили схожі речі. І ні за що… Голлівуд бойкотує мене? Одну людину, одного актора в неприємній та заплутаній ситуації за багато років?” – поділився актор. Також Депп зазначив, що й надалі буде намагатись прояснити свою історію.

Нещодавно підтримку актору виразили кінофестивалі в Сан-Себастьяні та Карлових Варах, які оголосили про нагородження Деппа за внесок у розвиток кінематографу.

“Мінамата” розповідає історію військового фотографі Еджина Сміта, який в 70-х роках відзняв репортаж про екологічну катастрофу в японському селі Мінамата. Права на стрічку належать компанії Metro-Goldwyn-Mayer, яка відклала реліз на невизначений час. В червні цього року режисер фільму Ендрю Левітас написав відкритий лист керівництву студії, в якому заявив, що MGM навмисно “хоронять” його картину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...