Реклама

😢 «Шан-Чі та легенда десяти кілець» вийде лише в кіно, а не на Disney+

Прем'єра в Україні 2 вересня
Čytaty latynkoju
😢 «Шан-Чі та легенда десяти кілець» вийде лише в кіно, а не на Disney+
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😢 «Шан-Чі та легенда десяти кілець» вийде лише в кіно, а не на Disney+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Прем'єра в Україні 2 вересня

Disney покаже новий фільм Всесвіту Marvel «Шан-Чі та легенда десяти кілець» лише в кіно. Релізу на стрімінговому сервісі Disney+ одночасно з кінопрокатом не планується. Стрічка з’явиться на стрімінгу через 45 днів після виходу в кіно.

CEO Disney Боб Чапек називає це рішення «цікавим рішенням», адже останні фільми студії виходили на Disney+ та в кіно. Нещодавно Скарлет Йоганссон подала позов на компанію за те, що вони не дотрималися пункту у контракті про еклюзивну дистрибуцію фільму в кінотеатрах. Ймовірно, виклик в суд і став одним із рішень Disney по прокату «Шан-Чі та легенда десяти кілець».

Раніше стрічки виходили з вікном у 90 днів між прокатом та релізом на стрімінгах та відеоносіях. Втім, зараз студії Голлівуду (зокрема, Warner Brothers) скоротили його до 45 днів.

«Шан-Чі та легенда десяти кілець» – 25 фільм із Всесвіту Marvel, який називають ключовим для сюжету майбутніх стрічок. Головні ролі у фільмі зіграли Симу Лю, Тоні Люн Чу Вай та Аквафіна. Режисером виступив  Дестін Креттон («Короткий строк 12», «Скляний будинок»).

Прем’єра фільму в Україні відбудеться 2 вересня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...