Реклама

🦇 HBO Max створить подкаст про Бетмена 

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🦇 HBO Max створить подкаст про Бетмена 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦇 HBO Max створить подкаст про Бетмена 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрімінговий сервіс HBO Max планує надати своїм користувачам не тільки дивитись фільми та серіали, а й слухати подкасти, присвячені улюбленим шоу.

Як передає The Verge, платформа анонсувала випуск нового подкасту Batman: The Audio Adventures, який ексклюзивно виходитиме на HBO Max. Цей подкаст не буде доступний на інших стрімінгових сервісах чи RSS-каналах.

Очікується, що це буде подкаст «у ролях», де Бетмена озвучить актор Джеффрі Райт, а Бетвумен Розаріо Доусон. Подкаст має вийти вже цієї осені, хоча дата прем’єри ще точно невідома.

Читайте також: 🎬 Джеймс Ганн займеться третіми «Вартовими Галактики» і повернеться до DC

Подкасти доступні у застосунку HBO Max. Щоправда, багато користувачів зазначають, що програма не придатна для прослуховування подкастів, оскільки для них немає спеціального розділу й усі шоу треба окремо самостійно шукати серед серіалів та фільмів. Також великою дилемою є те, що при блокуванні телефону застосунок не відтворюватиме подкаст. У компанії зазначили, що вже знають про ці проблеми й вже скоро програма буде зручною для прослуховування.

Рішення HBO Max розвивати подкастинг є цілком зрозумілим, оскільки його основні конкуренти також роблять велику ставку на розвиток цієї галузі. Наприклад, нещодавно стало відомо, що Netflix найняв свого першого керівника подкастів, який раніше працював у Apple Podcasts.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...