Реклама

🌍 Українські композитори отримали міжнародну кінопремію Social World Film Festival за найкращу музику

Роман Григорів та Ілля Разумейко отримали нагороду за найкращий саундтрек до фільму Зази Буадзе “Мати Апостолів” на Social World Film Festival
Čytaty latynkoju
🌍 Українські композитори отримали міжнародну кінопремію Social World Film Festival за найкращу музику
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌍 Українські композитори отримали міжнародну кінопремію Social World Film Festival за найкращу музику
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Роман Григорів та Ілля Разумейко отримали нагороду за найкращий саундтрек до фільму Зази Буадзе “Мати Апостолів” на Social World Film Festival

Українські композитори Роман Григорів та Ілля Разумейко отримали нагороду за найкращий саундтрек до фільму режисера Зази Буадзе «Мати Апостолів» на італійському фестивалі Social World Film Festival.

Членом журі, який присудив нагороду за кращу музику фільму Мати Апостолів, був композитор Lele Marchitelli. Він є автором саундтреків до численних серіалів та фільмів, серед яких «Новий Папа» (2019), «Молодий Папа» (2016) та «Велика краса» (2013) (усі згадані – режисера Паоло Соррентіно).

Послухати музику до фільму можна за посиланням

Social World Film Festival – поєднує пристрасть до кіно із важливими соціальними темами. Кінофестиваль Social World Film Festival проводиться щорічно в Віко Екуенсе (узбережжя Сорренто, Італія) Італійською кінофабрикою APS.

«Мати Апостолів» – військова драма 2020 року. Головні ролі в фільмі виконали Наталія Половинка, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський. ​​За сюжетом, у пошуках сина-льотчика, чий літак було збито над окупованими територіями, мати опиняється в абсолютно чужому та агресивному світі, де все пронизане ненавистю, болем та стражданнями. У цьому пеклі вона не тільки шукає сина. Вона, маючи в серці велику любов і милосердний характер, змінює всіх, кого зустрічає на своєму шляху. Її відчай та біль відроджуються у вічному материнському дусі землі, який повертає синів додому живими чи мертвими.

Роман Григорів та Ілля Разумейко активно працюють разом у сфері кіно-музики. Їх музику можна почути у фільмах «Історія зимового саду» та «Свято Хризантем» Семена Мозгового, «Екс» Сергія Лисенко, «Небо парасольки» Зази Буадзе, «Міф» Леоніда Кантера. Лауреати Національної премії України ім. Т.Г. Шевченко за оперу-реквієм “ЙОВ” (2020, спільно з Владом Троїцьким). Засновники лабораторії сучасної опери Opera aperta.

Фото: Анастасія Тєлікова

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...