Реклама

💃🏼 Трейлер «Дому Гуччі» Рідлі Скотта: Адам Драйвер та Леді Гага грають італійських бізнесменів

Čytaty latynkoju
💃🏼 Трейлер «Дому Гуччі» Рідлі Скотта: Адам Драйвер та Леді Гага грають італійських бізнесменів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💃🏼 Трейлер «Дому Гуччі» Рідлі Скотта: Адам Драйвер та Леді Гага грають італійських бізнесменів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Universal Pictures випустила перший трейлер до драми «Дім Гуччі» Рідлі Скотта («Той, що біжить по лезу», «Чужий»). Прем’єра в Україні 25 листопада.

Фільм заснований на книзі письменниці Сари Гей Форден «Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності». Вона розкриває деталі вбивства голови дому Gucci Мауріціо Гуччі 27 березня 1995 року.

Сюжет стрічки розповідає про те, як Мауріціо перетворив бізнес діда в успішну справу, а також про його смерть від рук найманого вбивці. Замовницею визнали колишню дружину Патрицієві Реджани, яку засудили до 29 років в’язниці. Вона вийшла на свободу через 18 років.

В інтерв’ю для Ansa Реджани вже висловила невдоволення тим, що Леді Гага не зустрілася з нею перед зйомками фільму.
Роль Мауріціо виконав Адам Драйвер («Аннет», «Зоряні війни»), а його дружину Патрицію зіграла Леді Гага («Зірка народилася», «Американська історія жахів»). Також у фільмі знімалися Аль Пачіно («Ірландець», «Обличчя зі шрамом»), Джаред Лето («Пан Ніхто», «Загін самогубців»), Джеремі Айронс («Лоліта», «Ліга справедливості») і Сальма Хайек (Від заходу до світанку»,«Бандитки»).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...