Реклама

🔥 Саурон не з'явиться у першому сезоні серіалу по The Lord Of The Rings та інші деталі проекту

Журналісти порталу The Оne Ring зуміли зібрати та перевірити свіжі витоки зі знімального майданчика серіалу по The Lord of the Rings від Amazon.
Čytaty latynkoju
🔥 Саурон не з'явиться у першому сезоні серіалу по The Lord Of The Rings та інші деталі проекту
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🔥 Саурон не з'явиться у першому сезоні серіалу по The Lord Of The Rings та інші деталі проекту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Журналісти порталу The Оne Ring зуміли зібрати та перевірити свіжі витоки зі знімального майданчика серіалу по The Lord of the Rings від Amazon.

Журналісти порталу The Оne Ring зуміли зібрати та перевірити свіжі витоки зі знімального майданчика серіалу по The Lord of the Rings від Amazon.

Повідомляють, що компанія нащадків письменника – Tolkien Estate, яка володіє правами на його творчість, задоволена розвитком шоу. Вони задіяні в екранізації більше, аніж це було із будь-яким іншим проєктом по всесвіту. До речі, це була одна з основних умов контракту.

Також стало відомо, що Amazon Studios ліцензувала уривки та фрагменти із «Сильмариліон» та «Незакінчених казок» для їх адаптації у проекті. Припускають, що мова йде про розділи пов’язані із Нумінором та Перстнями Влади, включаючи всі права до історій, ліцензованих у Додатках до «The Lord of the Rings», де вже згадується Нумінор та багато іншого.

Крім того, Amazon має права на продаж мерчу по серіалу і протягом певного часу на знімальному майданчику були присутні три «експерти-знавці/вчені Толкіна». Одним із них був Том Сшіппі (Tom Shippey), який покинув проект.

Очевидці, які були присутні під час виробництва, повідомляють, що люди, ельфи та гноми мають власні виробничі майданчики і дуже рідко їх знімали разом. Наразі достеменно не відомо із чим це повязано.

Щоб уникнути передчасних витоків, Amazon створила декілька фальшивих майданчиків, на яких ведеться робота, а сценарій передається акторам в електронному вигляді під суворим контролем. При цьому основний блок зйомок завершився у квітні 2021 року і більшість акторів повернулись до Великобританії. Більшість імменитих режисерів та акторів досі залишаються неоголошеними.

У витоках йдеться, що перші два епізоди над якими працював Дж. А. Байона будуть свого роду окремим входом до серіалу, накшталт художнього фільму. Прем’єру самого шоу слід очікувати в середині 2022 року, частина матеріалів якого наразі знаходяться на постпродакшені.

Також повідомляють, що у шоу будуть зустрічатись темношкірі гобіти – Хутроноги. Це представники одного із трьох племенів гобітів, які згодом осіли у Краю. У книгах їх описують як «більш смагляві гобіти які селилися на пагорбах і схилах гір. З давніх-давен спілкувались з гномами. Автор називає їх найтиповішими з гобітів». Роль одного із них виконав Сер Ленворт Джордж Генрі.

Інсайдери розповіли, що автори переробили роль Келебрімбора – ельфа, роль якого виковав Перстні Влади. Як повідомляли раніше, цей образ втілював Том Бадж, однак майже через рік зйомок його звільнили та відкрили кастинг на роль. Натомість головний антагоніст серії Саурон не з’явиться у першому сезоні, адже події розгортаються до створення Перстнів. Однак припускають, що згодом він з’явиться у проекті.

Всупереч всім занепокоєнням сцени із наготою будуть не сексуалізованими, а скоріше навпаки. Це буде дуже темний тематичний матеріал який показуватиме жертв концтаборів, метаморфози чорною магією тіл темних ельфів, які в результаті стали орками «Другої епохи Середзем’я».

Сподобалась стаття, приєднуйся но наших стільнот у TelegramFacebook та Viber, щоб не пропускати нічого цікавого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...