Реклама

😎 Квентін Тарантіно поділився можливим сюжетом «Вбити Білла 3»

Режисер хоче зібрати акторок з перших двох стрічок
Čytaty latynkoju
😎 Квентін Тарантіно поділився можливим сюжетом «Вбити Білла 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😎 Квентін Тарантіно поділився можливим сюжетом «Вбити Білла 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Режисер хоче зібрати акторок з перших двох стрічок

Квентін Тарантіно досі наполягає на тому, що десятий фільм у його кар’єрі буде останнім. Втім, залишилося кілька проєктів, які можуть мати потенційне продовження. Серед них – «Вбити Білла 3».

На подкасті The Joe Rogan Experience режисер розповів, що хоче, аби у триквелі зіграли Ума Турман та її донька Майя Гоук від шлюбу з актором Ітаном Гоуком.

Я думаю, що це буде зануренння у персонажів 20 років потому. Тільки уявіть Наречену та її доньку Бебе, які мають 20 років спокою, а потім над ними нависає загроза. І тепер Наречена та Бебе в бігах. Навіть ідея, що Ума та Майя зіграють у фільмі, бляха, чудова.

Квентін Тарантіно , режисер

Раніше Квентін розповідав, що сюжет розгортався би навколо помсти доньки Верніти Грін (Вівіка А. Фокс у фільмі). Студія Fox пітчила на цю роль Зендею. Але цього, за словами режисера недостатньо: «Ель Драйвер все ще жива. Софі Фаталь відрізали руку, але вона теж жива. У них є гроші Білла. Насправді у Гого є сестра-близнюк Шіякі, тому вона теж може з’явитися».

Яким буде наступний фільм Квентіна Тарантіно, поки ніхто не знає. Він завершив сценарій до нової версії «Зоряного шляху», яка буде мати рейтинг R. Втім, невідомо, чи він візьметься за режисуру. Наразі Тарантіно промотує новелізацію свого фільму «Одного разу в Голлівуді», яка розширює Всесвіт стрічки 2019 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...