Реклама

🤑 Amazon придбав компанію MGM, відповідальну за Джеймса Бонда

Сума угоди складає 8,45 мільярдів доларів
Čytaty latynkoju
🤑 Amazon придбав компанію MGM, відповідальну за Джеймса Бонда
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤑 Amazon придбав компанію MGM, відповідальну за Джеймса Бонда
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сума угоди складає 8,45 мільярдів доларів

Amazon придбав кінокомпанію MGM за 8,45 мільярдів доларів. MGM була відповідальною за франшизи Джеймса Бонда, «Рожевої пантери» та Рокі Бальбоа. Amazon пообіцяв зберегти спадщину студії та надати доступ до каталогу MGM.

Це друга за рекордом сума, за яку Amazon купує компанію. Перше місце посідає Whole Foods за 13,7 мільярдів доларів. Наразі MGM планує випустити у світ стрічку про Джеймса Бонда «007: Не час помирати», нові проєкти Пола Томаса Андерсона та Рідлі Скотта. Найймовірніше, всі стрічки MGM отримають реліз на стрімінговому сервісі Prime Video від Amazon.

Я дуже пишаюся тим, що MGM, який давно спровокував Золотий вік Голлівуду, продовжить свою історію. Ідея, що зароджувалася від створення United Artists, живе так, як засновники спочатку задумали, керуючись талантом та візією. Можливість поєднати історію MGM з Amazon – це поєднання, що надихає.

Кевін Ульріх, голова MGM

Невідомо, що відбудеться з прокатом та цифровим релізом стрічки «007: Не час помирати».  MGM ділить права на франшизу разом з EON Productions, якою керують Барбара Брокколі та Майкл Г. Вілсон. Обидва продюсери відомі тим, що контролюють у фільмах про Джеймса Бонда все: від кастингу до маркетингу та дистрибуції. Тому залишається питанням, як і де з’явиться остання стрічка з Даніелом Крейгом в ролі агента 007.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...