Реклама

⌚️ В нових Apple Watch додадуть глюкометри — вони вимірюватимуть цукор у крові

Очікується, що глюкометри з'являться у наступному поколінні смартгодинників.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
⌚️ В нових Apple Watch додадуть глюкометри — вони вимірюватимуть цукор у крові
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚️ В нових Apple Watch додадуть глюкометри — вони вимірюватимуть цукор у крові
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що глюкометри з'являться у наступному поколінні смартгодинників.

Глюкометри в Apple Watch

Як передає Telegraph, Apple може впровадити функцію моніторингу рівня цукру в крові вже у новому поколінні Apple Watch, яке має вийти наступного року.

Глюкометр — це спеціальний прилад, що вимірює концентрацію цукру в крові та інших біологічних рідинах. Цей пристрій є особливо необхідним для діабетиків, оскільки їм необхідно вимірювати рівень цукру перед кожною ін’єкцією інсуліну, аби визначити точну дозу. Наразі для цього потрібно кожен раз брати кров, що іноді може бути особливо проблематичним.

Глюкометри в Apple Watch

Глюкометри

Apple є найбільшим клієнтом Rockley Photonics, компанії-розробника датчиків нового покоління. Датчики здатні зчитувати певні сигнали з крові людини, використовуючи інфрачервоне світло, що проникає через шкіру з внутрішнього боку розумних годин.

Крім того, в майбутньому Apple може додати й інші датчики, наприклад, для вимірювання рівня алкоголю і кров’яного тиску користувача.

Раніше науковці виявили, що Apple Watch можуть точно визначати хвороби серця.

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

Визначення хвороб серця

Стенфордський університет дослідив ефективність Apple Watch і iPhone як інструментів моніторингу стану пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями. Дослідження, в якому взяли участь 110 осіб, показало, що пристрої Apple можуть доповнювати або заміняти клінічні тести.

Аби визначити «слабкість серця» пацієнта лікарі проводять тест шестихвилинної ходьби. Протягом визначеного часу необхідно йти пішки у своєму темпі. Якщо пацієнт за цей час проходить менш ніж 300 метрів, то у нього можуть бути проблеми з серцем.

Дослідження показало, що Apple Watch можуть визначити такі самі проблеми з точністю 90%. За словами дослідників смартгодинники є достатньо точними для того, аби замінити тестування у клініках.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...