Реклама

😱 Hasbro створила іграшку трансформера, яка самостійно збирається: як справжній робот

Щоправда, іграшка буде не із дешевих.
Čytaty latynkoju
youtube.com
😱 Hasbro створила іграшку трансформера, яка самостійно збирається: як справжній робот
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 Hasbro створила іграшку трансформера, яка самостійно збирається: як справжній робот
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, іграшка буде не із дешевих.

Іграшка-трансформер Hasbro

Один із найбільших виробників іграшок анонсував продажі трансформера Оптімуса Прайма, який може самостійно збиратись. Іграшку презентували на фестивалі для колекціонерів Pulse Fanfest, про це передає The Verge.

Трансформера створила китайська фірма Robosen Robotics. Оптімус Прайм буде висотою в 48 сантиметрів та складатиметься з більш ніж 5 000 деталей, серед яких буде 60 мікрочіпів і 27 сервоприводів.

Крім того, що трансформер зможе самостійно збиратись, ним можна буде керувати за допомогою мобільного застосунку чи навіть голосовими командами. Робот зможе виконувати прості дії — ходити, танцювати та їздити у вигляді вантажівки.

Читайте також: 😳 Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома

Якщо ж ви хочете створити свої унікальні рухи, то це можна зробити через мобільний застосунок. Можна запрограмувати трансформера робити певні дії в обраний час.

Щоправда, наразі ще точно невідомо, коли саме іграшка з’явиться у продажу та де саме можна буде її придбати. Цілком імовірно, що Оптімус Прайм буде у досить лімітованій колекції, бо його ціна становитиме $699 (приблизно 19 500₴) — не кожен вирішить придбати таку іграшку, хоча вже навіть зараз є охочі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...