Реклама

😱 Поліція викрила міжнародну банду, яка викрадала конструктори Lego

Тепер можна не перейматись за свої конструктори.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😱 Поліція викрила міжнародну банду, яка викрадала конструктори Lego
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😱 Поліція викрила міжнародну банду, яка викрадала конструктори Lego
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер можна не перейматись за свої конструктори.

Неймовірні крадії іграшок

У Франції поліція затримала трьох членів міжнародного угруповання, яке займалося крадіжкою колекційних наборів конструкторів Lego. Банда складалась з жінки та двох чоловіків. Вони завчасно планували викрадення коробок з конструкторами з магазину іграшок в Івеліні, однак їхній план провалився і їх спіймали на гарячому, про це передає «Маяк».

На рахунку злодіїв було вже декілька успішних пограбувань. Усі конструктори потім продавали у Польщі, звідки й було угруповання.

Ціна деяких наборів може становити €250 та значно більше. Компанія випускає колекції конструкторів раз на рік — вже після цього набори стають раритетними й збільшуються у ціні. Варто зазначити, що на ціну конструктора також впливає його стан — якщо він зачинений, то з часом його вартість може збільшитись у більш ніж 10 разів.

Читайте також: 🎮 LEGO випустить конструктор, з яким можна буде зібрати справжню приставку

Lego стали особливо популярними під час карантину — цілі родини разом збирають конструктори.

Попит на конструктори

Нещодавно у компанії повідомили, що пандемія COVID-19 дуже сильно вплинула на продажі конструкторів по всьому світові. Через умови самоізоляції різко збільшився попит на розваги вдома, саме тому сім’ї почали купляти Lego та збирати їх разом.

У першому кварталі минулого року обсяг продажів зріс на 14% у порівнянні з аналогічним періодом торік. Окрім того, прибуток збільшився на 7% до 15,7 мільярда данських крон, що складає близько 2,5 мільярда доларів.

Протягом першої половини року ми побачили переваги наших інвестицій в електронну комерцію та розвиток продукції. Наш асортимент впав до вподоби будівельникам будь-якого віку по всьому світові. Завдяки нашій онлайн платформі ми змогли задовольнити попит в інтернеті.

Прес-офіс Lego

Особливо зросли продажі в Америці, Західній Європі та Китаї. Як зазначив гендиректор Нільс Крістіансен, сім’ї почали разом грати та складати набори Lego, що позитивно вплинуло на відносини у родинах. А найпопулярнішими наборами були Lego Technic та набори за мотивами «Зоряних війн», «Принцес Діснея» та «Гаррі Поттера».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...