Реклама

📹 Компанія Beacon Pictures зніме серіал про криптовалюти та токенізує прибуток

Фінансування серіалу відбувається за рахунок криптовалюти. 
Čytaty latynkoju
📹 Компанія Beacon Pictures зніме серіал про криптовалюти та токенізує прибуток
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📹 Компанія Beacon Pictures зніме серіал про криптовалюти та токенізує прибуток
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фінансування серіалу відбувається за рахунок криптовалюти. 

Комедійний серіал

Американська продюсерська компанія Beacon Pictures («Останній нащадок Землі» Альфонсо Куарона, серіал «Касл») оголосила про роботу над комедійним серіалом про криптовалюту «Тримайся щосили» (Hold On For Dear Life). Про це написали у виданні про телебачення і кіно Deadline.

Шоураннерами стануть Марк Пеннелл, Крістіна Мартін і Массіміліано Муссіна, що брали участь у виробництві фільму Ніколаса Кейджа Primal (2019).

Сюжет серіалу ще доопрацьовують. Головна сюжетна лінія розповідатиме про молоду засновницю технологій Мел, яка запустила власний токен? Токенізуй мене повністю. Що таке токен, названий на честь її найкращого друга Авера, який зник. У пошуках Мел допомагає загін невдах — криптоанархіст Елвіс, Ведмідь Lambo-bro, цифровий кочівник Діно, опенсорс-пурист Ліберті і Сатоши. Разом вони долатимуть ворогів, централізовані сили та FUD (fear, uncertainty, doubt; страх, невизначеність та сумнів — ред.).

Читайте також: 💪🏻 Hacken став найбільшим українським криптопроєктом у сфері cybersec

Кастинг на головні роли вже розпочався. Також свої камео (появу на екрані в якості самих себе — ред.) отримають техномільярдер та венчурний інвестор Тім Дрейпер (Tesla, Skype, Coinbase, Skype), інвестор Джеремі Гарднер, який став біткоїновим мільйонером до 30 років, і Крістал Роуз — засновниця блокчейн-компанії Sense, що відомий децентралізованим безпечним месенджером Sense.Chat.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Токенізація прибутку

Знімання комедії буде фінансуватися за криптовалюту. Творці також токенізують частину свого прибутку через токен на базі Ethereum. Це дозволить інвесторам отримувати чистий прибуток від серіалу безпосередньо на свої цифрові гаманці.

Крипто — це про спільноту. Це шоу — продовження цієї спільноти. Ми сприяємо інноваціям, створюючи можливість криптопідприємцям брати участь у шоу, яке відображає багато їхніх власних історій. Наскільки я знаю, це перше мейнстрімне ТБ-шоу, що буде профінансоване біткоїном та ефіріумом.

Марк Пеннелл, шоураннер

Представники компанії повідомляють, що серіал буде складатися з 10 частин, основне фільмування якого почнеться в серпні в Пуерто-Рико. Більш того, Beacon Pictures планує випустити серію у вигляді NFT.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Серіал «Тримайся щосили» (Hold On For Dear Life) — ще один приклад того, як світ розваг переходить в цифровий простір.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...