Реклама

🤝 ЗМІ: Microsoft планує придбати Discord за $10 млрд 

Однак також є шанс, що Discord вийде на публічні торги.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤝 ЗМІ: Microsoft планує придбати Discord за $10 млрд 
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤝 ЗМІ: Microsoft планує придбати Discord за $10 млрд 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак також є шанс, що Discord вийде на публічні торги.

Microsoft купляє Discord

Корпорація Microsoft веде перемовини про покупку Discord. За джерелами Bloomberg імовірна угода може скласти більш ніж $10 мільярдів.

Про можливий продаж Discord було відомо й раніше, однак лише зараз оголосили можливих покупців. На думку аналітика Bloomberg Intelligence Метью Кантермана, придбання сервісу може мати величезний вплив для Microsoft — компанія зможе значно розширити спектр своїх послуг. Відтак корпорація об’єднає передплати Discord Nitro і Game Pass, що може значно збільшити кількість нових користувачів.

Microsoft купляє Discord

Також є шанс того, що Microsoft більше розвиватиметься у сфері ігор — раніше компанія вже придбала підрозділ ZeniMax, власників Bethesda Softworks, за $7,5 мільярда.

Щоправда, існує зовсім протилежний варіант подій і Discord взагалі не будуть продавати. За джерелами WSJ компанія може вийти на публічні торги, оскільки нещодавно Discord найняла свого першого фінансового директора — це й може означати як крок виходу на біржу.

Читайте також: 😎 Українці стали співрозробниками гри для Microsoft — Ori and the Will of the Wisps

Про Discord

Discord — це сервіс для комунікації геймерів, за допомогою якого можна переписуватись чи спілкуватись за відеозв’язком. Інакше кажучи, Діскорд це месенджер для геймерів. Згідно з розрахунками наразі сервіс має понад 140 мільйонів активних користувачів і їхня кількість поступово збільшується через пандемію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...