Реклама

🤓 Microsoft презентували платформу змішаної реальності для роботи та спілкування

З цією платформою можна навіть грати в ігри.
Čytaty latynkoju
🤓 Microsoft презентували платформу змішаної реальності для роботи та спілкування
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤓 Microsoft презентували платформу змішаної реальності для роботи та спілкування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З цією платформою можна навіть грати в ігри.

Mesh від Microsoft

Нещодавно Microsoft провела онлайн-конференцію Ignite 2021, де презентували платформу, яка дозволить користувачам спілкуватися та працювати в віртуальному просторі — Mesh.

З Mesh користувачі можуть взаємодіяти один з одним і з віртуальними 3D-моделями, перебуваючи фізично в різних місцях. Учасники таких конференцій зображені у вигляді власних аватарів. У компанії вже повідомили про свої плани повноцінно перейти на «голопортацію» — робити максимально точні копії людей для спілкування.

Також у Microsoft вважають, що платформа Mesh буде особливо популярною серед архітекторів, інженерів, дизайнерів та всіх інших фахівців, яким потрібно підтримувати контакт віч-на-віч, однак через пандемію COVID-19 вони не мають такої можливості.

Mesh від Microsoft

Крім того, з платформою можна навіть грати у гру Pokemon GO — можна годувати свого покемона та побачити різноманітних монстрів у дикій природі.

Читайте також: 💪🏻 Президент Байден розбереться з дефіцитом PS5 та Xbox

Щоправда, у компанії підкреслили, що ця можливість буде доступною лише зі спеціальною гарнітурою, тому це не буде особливо популярним серед користувачів.

Mesh — це повноцінна платформа, яка вже скоро буде доступною для сторонніх розробників. Цей сервіс доступний на безлічі приладів: на VR-гарнітурах, планшетах, смартфонах та ПК. Платформа також працює з гарнітурою змішаної реальності HoloLens 2 від Microsoft.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...