Реклама

📱 Онлайн-супермаркет Foodex24 почав приймати документи з «Дії»

Вже можна скористуватись новою функцією.
Čytaty latynkoju
📱 Онлайн-супермаркет Foodex24 почав приймати документи з «Дії»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Онлайн-супермаркет Foodex24 почав приймати документи з «Дії»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже можна скористуватись новою функцією.

«Дія» в Foodex24

ІТ-компанія Powercode у співпраці з порталом «Дія» розробила рішення для перевірки віку покупця за QR-кодом — його вже запровадили в онлайн-супермаркеті Foodex24. Відтепер якщо в замовленні є особливі товарні позиції, що вимагають верифікації віку, не потрібно шукати та пред’являти документи.

Система аналізує замовлення покупця на наявність певних товарів. Якщо знаходить їх, користувач отримує попередження про необхідність підтвердити повноліття кур’єру — за допомогою  застосунку «Дія» або ж фізичним документом.

Читайте також: 📱 В Україні розпочався запис на вакцинацію через застосунок «Дія»

Дані про те, чи потрібно верифікувати вік покупця, передаються в застосунок кур’єра. Якщо така необхідність є, він сканує QR-код покупця при видачі замовлення.

Система автоматично фіксує факт повноліття цього клієнта.

У всіх наших проєктах ми фокусуємося на інноваційні рішення. Ще при розробці стартапу в першу хвилю пандемії ми загорілися зробити максимально зручний сервіс. Розвиваючи свій продукт, постійно виявляємо слабкі місця рітейлу і намагаємося знайти найкращі технологічні підходи

Владислав Савченко, засновник Foodex24 і Powercode

Уся інформація залишається в базі даних Foodex24, тому при подальших замовленнях особливих товарів зі свого облікового запису не потрібно знову підтверджувати вік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...